Felix Horn Myhre forlenger med Vålerenga

Midtbanetalentet har skrevet under på en avtale som strekker seg til sommeren 2021.


Ullern-gutten Felix Horn Myhre kom til Vålerenga som 17-åring i 2017 og fikk debuten sin for A-laget allerede samme år.

Midtbanetalentet fikk mye tillit under Ronny Deila i fjorårssesongen og viste seg som en målfarlig spiller i flere kamper. Blant annet satte han krona på verket med en lekker chip i 2-0-seieren over Brann på Intility Arena. 

Nyt målet til Horn Myhre her:

 

Lokal Oslo-gutt

19-åringens kontrakt med Vålerenga gikk opprinnelig ut etter årets sesong, men nå er partene enige om en ny avtale som strekker seg frem til sommeren 2021. Det er sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen svært godt fornøyd med. 

- I Felix har Vålerenga en veldig lovende spiller som tar nye steg hver eneste dag. Han er voksen for alderen og har ferdigheter både med og uten ball som er svært spennende. I tillegg er han lokal, og det er vi stolte av, sier han og fortsetter: 

- Felix har hatt veldig stor utvikling de siste to årene, og vil kjempe om en plass i elleveren på lik linje med de mer etablerte spillerne. Vi ønsker å være med å kjempe i toppen av norsk fotball, og med denne signeringen viser vi at vi har stor tro på at Felix skal være en del av denne satsingen, avslutter Ingebrigtsen. 

Har tro på en god sesong

Unggutten selv er glad for å fortsette karrieren i Vålerenga, og ser frem til en sesong han tror blir bra både for egen og lagets del. 

Annonse:

- Det føles utrolig bra å ha signert ny kontrakt. Jeg tror virkelig at dette kan bli en bra sesong, både for meg personlig og for lagets del. Vi har kommet godt i gang så langt og jobber bra hver eneste dag, sier han. 

19-åringen trives aller best i den dype midtbanerollen i Deilas 4-2-3-1-system, men spiller der han får beskjed, forteller han. Sammen med Christian Borchgrevink og Kristoffer Klaesson er midtbanespilleren høyaktuell for spill i sommerens U20-VM i Polen, og det er selvfølgelig noe han ser frem til. 

- Det blir veldig gøy. Det er en god mulighet til å få testa seg på et internasjonalt nivå og en annen arena enn man konkurrere på til daglig, sier han. 

Vi gratulerer Felix med ny kontrakt og gleder oss til å følge han i årene som kommer! 

Fakta

  • Navn: Felix Horn Myhre

  • Født: 4. mars 1999 (19 år)

  • Fra: Oslo

  • Posisjon: Midtbane

  • Antall kamper/mål for Vålerenga: 26/3

  • Antall aldersbestemte kamper: 26

  • Kontrakt ut juli 2021

Annonse fra Obos-ligaen: