Engaland: I høst byr vi på dette

Vålerenga skal reise Oslo rundt for å bidra på fotballskoler, Engaland-klubbesøk, og tilbyr eksklusive lagpakker til barn og unge på våre hjemmekamper.

Under mottoet «Sammen for Oslo-fotballen» vil Vålerenga fortsette å by på seg selv til klubber i og rundt hovedstaden. Over 750 fotballskolebarn fikk i slutten av juni besøk av Vålerenga-spillere på fotballskole, og foran hver hjemmekamp har Vålerenga arrangert «Engaland» sammen med en samarbeidsklubb, og levert en morsom og annerledes treningsøkt med opp mot 1000 deltagere hver gang. 

Slik så det ut da vi besøkte Ski: 


Barn og unge på kamp – eksklusive lagpakker

Vi inviterer barn og unge til å spille OBS Bygg Mini Cup i Fanzone foran hver eliteseriekamp. I tillegg til å spille fotball selv og ta del i andre aktiviteter i Fanzone, får alle i følget pizza og brus, og er spesielt invitert til å møte heltene sine i «Player’s Lounge» etter kampen. Billetter til kampen er selvsagt med i pakken, som koster kun kr 100 per person!

–  Dette er virkelig en helstøpt pakke for alle barnelag! Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra samtlige klubber og lag som har deltatt. Prisen er også meget lav, vi subsidierer gjerne dette for alle lag i Engaland, sier Morten Nydal, leder for publikum og event i Vålerenga.

 Engaland – en sjarmoffensiv

Vålerenga «beskyldes» for å gjøre en sjarmoffensiv med Engaland-prosjektet. Særlig med Engaland-besøkene. Og det med rette!

– Man kan gjerne kalle dette en sjarmoffensiv, dette med å bry oss om Oslo-fotballen er noe som er dypt forankret hos Vålerenga i 2018. Vi ønsker å by på oss selv, og sammen med de andre klubbene i den vakre byen vår, vise at vi står bedre samlet enn splittet. Vi ønsker å være et lokomotiv i Oslo-fotballen, hjelpe klubbene i å utvikle spillernes potensiale på best mulig måte, og skape tusenvis av gode fotballopplevelser sammen. Dette forplikter! Samtidig ønsker vi at dette gir konkrete resultater: Forhåpentligvis vil barn og unge vi treffer på veien etter hvert drømme om å spille foran verdens beste supportere på Intility Arena, eller i det minste finne det naturlig å gå på fotballkamp og hygge seg med Norges beste kampopplevelse, sier Nydal.

I forbindelse med Engaland skal Vålerenga dra på besøk til en rekke klubber i høst. Haugerud (21/8), Nordstrand (11/9), Reinsvoll (25/9), Abildsø (16/10), HSV (30/10) og Lille Tøyen (20/11). Alle er velkommen på Engaland-besøkene, man trenger ikke være medlem av noe som helst og alt er gratis! 

Ønsker du at din klubb skal få besøk av Vålerenga i 2019, meld din interesse her!

Fotballskolebesøk i og rundt Oslo

I uke 32 og 33 (8.-16/8) skal Vålerenga-spillerne besøke en rekke fotballskoler i og rundt Oslo.

Vil din klubb ha besøk av oss, meld deg på her!

Slik så det ut da vi besøkte Årvoll i juni:


Annonse fra Eliteserien: