Elsebutangen med scoring i comebacket

Vålerenga 2 slo Ullern i treningskamp tirsdag kveld.

Thomas Elsebutangen har vært ute med håndbrudd siden februar, og har inntil nylig kun trent alternativt med Eirik Bjærke siden operasjonen.

Tirsdag var spissen tilbake for Vålerenga 2 i treningskampen mot Ullern, og unggutten krona comebacket med scoring.

Annonse:

Vålerengas rekrutter er i gang med oppkjøringa til høstsesongen, og hadde en tøff treningsuke i beina før møtet med Ullern.

Gard Holmes mannskap tok ledelsen ved nevnte Elsebutangen før Joacim Sereba dobla til 2-0 før pause.

Vålerenga bytta hele laget halvveis og selv om vertene reduserte til 2-1 i den andre omgangen, var de aldri i nærheten av å true rekruttlagets ledelse.

Felix Horn Myhre tilbake på gamle trakter (Foto: Kenneth Berger)
Felix Horn Myhre tilbake på gamle trakter (Foto: Kenneth Berger)

Felix Horn Myhre kom til Vålerenga fra Ullern før årets sesong, og tirsdagens oppgjør var 18-åringens første i Vålerenga-drakt mot gamle lagkamerater.

Rekruttrener Gard Holme skrøyt av gutta sine etter kampslutt og var mer enn tilfreds med det laget presterte før høstsesongen sparkes i gang lørdag.

- Jeg er godt fornøyd med gjennomføringa av kampen. Vi har trent knallhardt etter ferien, og forventa en del tunge bein. Det til tross, vi var flere hakk bedre enn Ullern, spesielt før hvilen, sier trener Gard Holme og legger til:

- Presspillet vårt fungerte bra, og vi var flinkere til å gå hurtig fremover da vi vant ballen enn tilfellet har vært tidligere. Nå skal vi slippe opp litt på treninga å sørge for å være kvikke inn mot helga, avslutter Holme.

Vålerenga 2 møter serieleder HamKam på Briskeby, førstkommende lørdag 22. juli kl. 16.00.

Se bilder fra kampen i galleriet under:

Fotograf: Kenneth Berger

Annonse fra Obos-ligaen: