«Drømmekampen» spilles på Intility Arena!

Hva skjer når 33 barn skal spille mot to eliteseriespillere? Svaret får du rett før Vålerenga - Aalesund søndag!

Annonse:

Eurosport skal i samarbeid med Eliteserien arrangere tidenes kuleste fotballkamp: «Drømmekampen». Dette er en match der 33 barn barker sammen mot to eliteseriespillere, og Intility Arena er plukket ut som kamparena i forbindelse med eliteseriekampen mellom Vålerenga og Aalesund søndag 15. oktober.

(Saken fortsetter under videoen)


 

Drømmehelg

Kampen utgjør det som forhåpentlig blir høydepunktet i en helg full av opplevelser på Valle for de 33 barna som er valgt ut fra hele landet etter ulike begrunnelser. Noen har vært syke, andre har funksjonsnedsettelser, andre fortjener det fordi de er gode rollemodeller.

– Vi er kjempestolte av at Discovery og Eliteserien har valgt å legge denne drømmehelga til Valle og Intility Arena. Det er en enorm tillitserklæring, og vi skal gjøre alt i vår makt for å gi disse barna en opplevelse de aldri vil glemme, sier kommersiell leder i Vålerenga, Espen Østerhaug.

I tillegg til å spille «Drømmekampen» foran Klanen og Vålerengas supportere rett før Vålerenga møter Aalesund, skal barna bo på Scandic Hotell på Helsfyr, de skal trene på kunstgresset på Valle, spise middag i den tradisjonsrike «Brakka» og få foredrag av blant annet Vålerenga mot rasisme og Freddy dos Santos.

Mange kjente fjes

«Drømmelaget», som ledes av trener Thomas Myhre, skal møte eliteserielaget som består av Strømsgodsets kaptein, Jakob Glesnes, og Sarpsborg 08s landslagsspiller, Sigurd Rosted. Dommer i kampen er skuespiller, programleder og komiker (og svoren Strømsgodset-supporter), Håvard Lilleheie.

– Vi får håpe Håvard prøver å være upartisk selv om én av spillerne på eliteserielaget er kaptein på hans norske favorittlag. Hvis ikke regner jeg med at supporterne våre sier høyt og tydelig fra, noe dem helt sikkert vil gjøre, sier Østerhaug med et smil.

Uansett utfall av kampen blir det stort, gøy og spennende. Og ja, kampen blir sendt direkte på TV. Dette er en dag hvor barna er fotballheltene!

Hvem tar seieren? Er det antallet eller styrken som avgjør?

Kampstart i «Drømmekampen» er klokka 17.45, mens Vålerenga møter Aalesund på samme arena klokka 18.00. Dette må du få med deg – kjøp billetter her!

Annonse fra Obos-ligaen: