- Det gir meg håp!

Han var naturligvis skuffa etter oppgjøret på Lerkendal, men Adam Larsen Kwarasey gleder seg over utviklinga laget har hatt i det siste og ser frem til kampen på søndag.

Selv om det ble to baklengs mot Rosenborg på Lerkendal onsdag kveld, sto Adam Larsen Kwarasey nok en god kamp mellom stengene for Vålerenga. Sisteskansen hadde flere strålende involveringer i kvartfinalen, men for han betyr det lite når cup-exit til slutt ble utfallet. 

Annonse:

- Det har ikke så mye å si når man ikke sitter igjen med noe som helst. Jeg kunne heller spilt dårlig og vunnet, men det gjør ingenting å ha okey involveringer, sier Larsen Kwarasey. 

Ser fremover

Det er heldigvis kort tid mellom kampene, og på søndag spiller vi endelig hjemme igjen. Start gjester Intility Arena klokka 18.00, og hvis Vålerenga er Vålerenga, er han sikker på at de kan ta tre poeng mot Rekdal & co. 

- Det blir en tøff kamp. De har hatt en liten opptur etter at de skifta trener, men vi må være oss selv. Er vi det, og spiller slik jeg vet vi kan, så tror jeg det er godt nok mot Start. Vi har møtt mye bedre motstand her hjemme og vunnet. Hvis Vålerenga er Vålerenga så slår vi Start, avslutter han. 

Verdensrekordforsøk

Kampen mot Start har avspark klokka 18.00, men allerede klokka 15.30 åpner Fanzone. Som vanlig byr vi på masse aktivitet i timene før kamp, og på søndag er det også duka for et verdensrekordforsøk. 

Tidligere verdensmester i triksing, Tobias Becs har inngått samarbeid med Guinnes Rekordbok, og freestyleren skal gjennomføre rekordforsøket i Fanzone ca 17.30. 

Se hele intervjuet i videoen under:


Annonse fra Obos-ligaen: