Få billetter igjen, så vi åpner ny familietribune

Vi passerte 11.000 solgte billetter fredag morgen og flere felter er i praksis utsolgt. Det er kun få sittebilletter igjen på langsidene, så vi åpner nå NRC-tribunen med eget sittefelt for Vålerenga-familier.

Vi forventer at langsidene blir fulle i løpet av dagen, så har du tenkt å se kampen herfra har du dårlig tid! Her er status for langsidene kl 13:00:

  • Patriot (Vålerengatribunen): Ingen plasser igjen med unntak av enkeltseter.
  • Familie (Vålerengatribunen): Kun 100 plasser igjen.
  • Intilitytribunen (Hovedtribunen): Kun 700 plasser igjen.

Siden dette er de eneste sitteplassene som er igjen for Vålerenga-tilhengere, åpner vi NRC-tribunen i nord med eget familiefelt for Vålerenga-familier på 1000 sitteplasser. Du kjøper billettene i Sjappa/billettlukene eller på nett hos Ticketmaster. Inngang 8 skal benyttes til dette feltet, og vi anbefaler adkomst fra sør forbi Vålerenga-tribunen.

Saken fortsetter under dagens ENGA Live-sending: 

Supportertribunene fylles også opp

Supportertribunen har som kjent 3000 railseats, og selv om vi kan selge ytterligere nærmere 900 billetter til når folk står litt dobbelt (nedjustert fra 1500 som viste seg å være i meste laget på åpningskampen) vil det være det man kan kalle fullt om vi har 3000 inne. 

Status kl 11.00 fredag formiddag var 2105 - et veldig høyt tall på en tribune som gjerne selges mest på kampdag!

På bortesupportertribunen er det noen hundre billetter igjen. Det åpnes et familiefelt som selges kun i billettluken utenfor NRC-tribunen på torg nord (mot Vallhall) på kampdag, og alle som heier på Lillestrøm skal kjøpe sine billetter på ett av de nevnte to feltene på NRC-tribunen. Lillestrøm-supportere finner utfyllende billettinformasjon på Lillestrøms hjemmesider.

Kampstart 17:00 - vær ute i god tid!

Vi oppfordrer alle Vålerenga-tilhengere til å forhåndskjøpe billetter og være ute i god tid. Øst åpner 11:30, og Fanzone med masse opplegg for familier og unge åpner 14:30. Dørene inn til stadion åpnes 15:30. Velkommen til derbylørdag!

Kjøp billetter nå!

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: