Cornic til Bærum

Landslagsbacken går på lån ut sesongen.

Leo Cornic har imponert stort for Vålerenga 2 denne sesongen, har blitt tatt opp i G18-landslagstroppen, og har også fått sin debut på Vålerengas A-lag i cupkampene mot Faaberg og Eidsvold Turn. Nå skal han prøve seg i PostNord-ligaen for Bærum.

Annonse:
– Vi sender nok en ung lovende landslagsspiller på lån for å skaffe seg erfaring på høyre nivå enn det han har i dag tilbud om i vår egen klubb. Selv om vi kjemper på flere fronter med juniorspillerne våre, har vi igjen valgt å sette enkeltspilleren i fokus, og vi håper nå at Leo kan gjøre seg fortjent til spilletid for Bærum fremover, sier sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen.

Bærum ligger midt på tabellen i PostNord-ligaens avdeling 2 som er et hakk opp fra Vålerenga 2 som spiller i Norsk Tipping-ligaen på nivået under. Bærum er en av Vålerengas samarbeidsklubber, og at Cornic nå går til Sandvika er ikke tilfeldig.

– Vi vet at det jobbes bra på treningsfeltet i Bærum, så som med de andre guttene på lån, handler nå alt om at Leo må kjempe seg til spilletid og bidra med sitt ytterste til klubbens beste, og så vil han få utvikling gjennom det, sier Ingebrigtsen.

Vi ønsker Leo og Bærum lykke til med årets sesong!

Toppbilde: Leo Cornic går til Bærum på lån. Foto: Kenneth Berger.

Annonse fra Obos-ligaen: