Cornic imponerte igjen

Fire Vålerenga-spillere var i aksjon for sine ungdomslandslag mandag.

Norge G18 deltok i en firenasjonersturnering i Danmark den siste uken. Laget tapte etter straffesparkkonkurranse for Sverige og møtte derfor Wales i bronsefinalen mandag.

1-0 til Norge kom etter en drøy halvtime da Norge spilte ballen inn i 16-meteren til Wales, melder fotball.no. Leo Cornic skulle til å spille en pasning, men ble felt. Det ble dømt straffespark og Fofana var sikker fra 11-metersmerket.

2-0 kom etter nydelig spill fra de norske guttene. Kitolano slo en lang ball gjennom til Cornic som kom på ballen før keeper. Han får ballen inn i feltet til Iversen som satte ballen enkelt i mål like før pause.

To på G18

Waliserne scoret to mål etter dette og kampen gikk til straffesparkkonkurranse. Der redda Rasmus Sandberg alle de fire forsøkene fra Wales som gjorde at Norge vant.

Cornic spilte de første 83 minuttene for Norge, mens Fredrik Oppegård kom inn midtveis i andre omgang.

To på G17

Også G17-landslaget var i aksjon mandag. Etter tap for Sverige og uavgjort mot Østerrike, avsluttet G17-landslaget turneringen i Sverige med 1-0-seier over Irland.

Brage Skaret spilte førsteomgang for de norske gutta, mens Trygve Solberg Aarstad spilte de første 68 minuttene. Begge var på banen da Martin Njøten Palumbo scoret kampens eneste mål rett før pause.