Carvalho og Sandberg matchvinnere mot Grorud

Sisteskansen redda straffe og Mr. Boof scora sitt første for Vålerenga.

100-årsjubilanten Grorud inviterte til cupfest, og det var tydelig at gultrøyene ikke hadde tenkt å gi seg uten kamp.

Allerede etter syv minutter fikk vertene tildelt straffespark, men Marcus Sandberg var på stasjonen og redda forsøket.

Kampens eneste scoring kom etter 24 minutter. Sam Johnson heada corneren fra Ernest Agyiri i tverrliggeren, og Felipe Carvalho var på plass på returen og satte inn 1-0.

Vålerenga hadde stort sett kontroll på begivenhetene, men så lenge det bare sto 1-0 var det spenning helt inn.

Oslos stolthet holdt stand og sikra avansement til cupens tredje runde med 1-0-seieren over Grorud.

- Det var en tøff kamp, men vi gjorde jobben og kom oss videre. Nå skal vi restituere godt å gjøre oss klar til å ta imot Haugesund på søndag, sa matchvinner Felipe Carvalho etter kampslutt.