Borchgrevink matchvinner på overtid!

G19-EM: Vålerenga-spilleren sikra tre svært viktige poeng da Norge slo Finland 3-2 i torsdagens EM-kamp.

Norge tok tidlig ledelsen over vertsnasjon Finland i torsdagens gruppespillkamp i G19-EM. Målscorer mot Portugal, Eman Markovic prøvde seg på et skudd etter 11 minutter, men den finske keeperen redda forsøket. På returen dukka derimot Jens Petter Hauge opp og satte inn 1-0 til Norge.

Etter scoringa tok Finland mer og mer over, og ble tildelt straffe etter snaue halvtimen spilt. Den satte Vertainen sikkert i mål, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Vertene starta best etter hvilen, og åtte minutter ut i omgangen løp Saku Ylätupa fra det norske forsvaret før han satte inn 2-1.

Christian Borchgrevink scora Norges tredje mål mot Finland. (Foto: Juha Harju / Lehtikuva / NTB scanpix)

Stillingen sto seg helt til innbytter Erik Botheim heada inn 2-2 på overtid etter et innlegg fra vår egen Christian Borchgrevink. Like etter avgjorde han selv kampen med Norges tredje scoring for dagen, og sikra tre svært viktig poeng.

Neste kamp for de norske gutta spilles mot Italia på Seinäjoki Stadium, søndag 22. juli klokka 17.30.

Vi gratulerer Norge med seieren og Christian med både assist og scoring!

Finland - Norge 2-3 (1-1)
Seinäjoki Stadium - 19. juni kl 17:30
G19-EM

Norges målscorere: Jens Petter Hauge (11 min), Eirik Botheim (92 min), Christian Borchgrevink (93 min)