Besøk Fanzone før Sogndal-kampen

For å trene oss til Nordens største festplass på Valle, skal Vålerenga ha Fanzone utenfor Ullevaal Stadion denne sesongen.


Søndag kl. 18.00 kommer Sogndal på besøk til årets tredje hjemmekamp på Ullevaal, og billetter til kampen kjøper du her

Men festen starter allerede to timer før avspark, altså fra klokka 17.00, i Fanzone utenfor Idrettens Hus (NIF-huset). Er du på Ullevaal kan du ikke unngå å legge merke til hvor Fanzone er plassert. For:

Blå-rød festplass

Dagene hvor man kunne gå forbi Ullevaal Stadion uten å vite at Vålerenga spiller er herved forbi. 

Annonse:

Fanzone er pakket inn i en tydelig Vålerenga-profil. Vi snakker masse blått med en anelse rødt – for å ikke snakke om den fineste klubblogoen verden har sett.

Ordet Fanzone kjenner mange kanskje til allerede fra store kamper og mesterskap i utlandet. Det handler i korte trekk om å gjøre kampdagsopplevelsen større for publikum. På kampene på Ullevaal vil Fanzone rette seg mot barn og familier, mens på Valle skal vi ha over 4.500 kvadratmeter boltreplass for alle. 

Oslokampen

I hjertet av Fanzone er det en ballbinge hvor to oslolag skal spille en breddekamp.

Hvert lag stiller med 15 unge håpefulle hvis drøm er å engang spille inne på Ullevaal, men som allerede nå vil få en boltreplass hvor de får en følelse av hvordan det er å spille fotball foran Norges beste supportere.

I Fanzone kan du skaffe deg Vålerenga-maling i ansiktet før kamp (Foto: VIF Media)
I Fanzone kan du skaffe deg Vålerenga-maling i ansiktet før kamp (Foto: VIF Media)

Tippen og spillerne kommer

I tillegg til boder med servering samt muligheter for å kjøpe Vålerenga-effekter og få ansiktsmaling, tar også Tippen og spillerne utenfor tropp turen innom Fanzone. 

Vi lader opp til kampen med masse moro, bli med du også! 

Annonse fra Eliteserien: