Berendsen forlenger med Vålerenga

Norges ledende bedrift innen facility- og tekstilstyringssystemer går inn i sitt 15. år som sponsor i Vålerenga.

Annonse:

Berendsen Tekstil Service AS har vært sponsor i Vålerenga siden 2001, og nå har partene forlenget avtalen.

- Vi har fulgt laget i med- og motgang, og ser frem til å være med også i fortsettelsen. Nå som Vålerenga har fått ny trener og snart også ny stadion, gleder vi oss til å være med på reisen, både sportslig og som samarbeidspartner, sier key account manager Frode Halvorsen og legger til: 

- Berendsen skal levere produkter til det nye stadionet, og vi ser også store utviklingsmuligheter i nettverket til Vålerenga. 

Kontinuitet i nettverket

Salgssjef i Vålerenga Fotball, Glenn Jensen skryter av samarbeidet som har vært, og ser frem til nye spennende år med gjengen som holder til i Kværnerbyen. 

- Berendsen har vært en trofast partner i en årrekke, og det er gledelig å kunne meddele at vi nå forlenger samarbeidet. De har vært, og er en viktig del av vårt stadig voksende nettverk, og vi ser frem til å fortsette jobben sammen med dem i tiden som kommer, sier Jensen. 

Tilbyr facilityservice innenfor flere segmenter 

Berendsen leier ut og vasker arbeidsklær, matter, mopper og leverer hygieneløsninger. De har kunder innen privat og offentlig virksomhet, og omsetter for nærmere 600 millioner i året. 

Berendsen er en del av det engelske konsernet Berendsen Plc, som er representert i 16 europeiske land og har over 17 500 ansatte, 400 av dem i Norge. 

Besøk gjerne nettsidene deres her

Annonse fra Eliteserien: