Barna strålte i Fanzone!

Flere tusen mennesker gikk gjennom Vålerengas Fanzone før kampen mot Viking, men det var barna som stjal showet. Se bildene!

Annonse:

Som et nytt konsept for å gi tilskuerne en bedre opplevelse rundt kampene Vålerenga spiller, skal vi i år ha Fanzone utenfor Ullevaal foran hver eneste eliteseriekamp.

Mot Viking var det svært mange som tok turen innom, og det var mye smil og latter i timene før seriepremieren.

I sentrum sto Vålerenga «Henger´n» 2006 og Bøler Fotball 2006 som spilte en rekke kamper i ballbingen som settes opp hver gang vi har Fanzone.

Med gatefotball på asfalt i ekte bohemstil, strålte ti-elleve-åringene mens de utfordret hverandre til en vennskapelig fotballkamp.

Og ekstra stas ble det da både «Tippen» og Magnus Lekven tok turen innom for å hilse på.

Er du lagleder for et oslolag i alderen 6-10 år og har lyst å se laget ditt spille i Vålerenga Fanzone? Ta kontakt via e-post til [email protected]

Dagsavisen delte ut gratis aviser og hadde ansiktsmaling for de aller yngste, Eventmakerne AS sto for en engasjerende og humoristisk konferansier, mens DNB delte ut billettene de hadde solgt til sine kunder.

Musikken var levert av DJ Jan Gunnar Solli som hadde laget en spesial-spilleliste eksklusivt for Vålerenga, med en herlig miks av både tidsaktuelle sanger og Vålerenga-sanger.

I god dugnadsånd stilte Vålerenga «Kjempeenga» 2004 opp med salg av nystekte vafler, kaker, boller, saft og kaffe til de fremmøtte.

Vil du hjelpe Vålerenga med å arrangere Fanzone? Ta kontakt og bli med i verdens beste dugnadsgjeng! Send en e-post til [email protected] og fortell litt om deg selv.

Allerede på søndag kan du oppleve Fanzone du også, når Vålerenga tar i mot Sandefjord på Ullevaal Stadion.

Fanzone åpner alltid to timer før kampstart. Kjøp billetter til kampen på Ticketmaster.no

Se bilder fra Vålerengas Fanzone før kampen mot Viking i bildegalleriet under:

Annonse fra Obos-ligaen: