Azemi matchvinner mot Silkeborg

LA MANGA: Vålerenga vant 2-1 over danskene i sin siste kamp på La Manga. Se målene her!

Onsdag ettermiddag sto danske Silkeborg på motsatt halvdel da Vålerenga spilte sin siste kamp på La Manga for denne gang.

Laget fra Superligaen tok ledelsen etter 13 minutter, på et noe billig tildelt straffespark, men Vålerenga kom tilbake i kampen og utligna ti minutter før pause.

Se målene fra kampen nederst i saken.

To nettkjenninger for Kjelsrud Johansen

Henrik Kjelsrud Johansen hadde putta ballen i vinkelen tidlig i matchen, men ble korrekt avblåst for offside. Da spissen fikk muligheten med venstreslegga 35 minutter ut i oppgjøret, dunka han ballen inn i venstre kryss fra 10-11 meters hold.

1-1 sto seg til pause, og selv om Vålerenga var laget med flest sjanser, var det en forholdsvis jevnspilt omgang.

Holdt nullen i debuten

Etter hvilen var det duka for en helt ny ellever, og Felipe Carvalho tok plass på venstre stopper i sin Vålerenga-debut.

Midtstopperen var god med ballen og viste sin enorme styrke ved flere anledninger, og kan bli en svært spennende spiller for Ronny Deila & co i årets sesong.

Azemi med sin første scoring

På topp var Fitim Azemi kommet inn for Henrik Kjelsrud Johansen, og etter 71 minutter sørga spissen for å sende Vålerenga i føringen med sin første scoring for A-laget.

Felix Horn Myhre sendte Azemi alene igjennom med en strøken pasning, og i duell med Silkeborgs sisteskanse gjorde han alt rett og satte ballen elegant mellom beina på keeper.

Silkeborg hadde sine muligheter på tampen av oppgjøret, men et godt kollektivt press og aggressivitet over hele linja, sørga for at Vålerenga avslutta sitt Spania-opphold med 2-1-seier over danskene.