- Hadde vært deilig å få satt noen kasser i dag

LA MANGA: Johannes Moesgaard gir deg inngangen til kampen og Vålerengas startellever mot Silkeborg.


La Manga-leiren går mot slutten, og onsdag klokka 16.00 spilles oppholdets siste kamp. Da står det danske Superliga-laget Silkeborg står på motsatt halvdel på Bane A. 

Annonse:

Spesielt det defensive har fungert svært godt i de to første kampene på La Manga, og i tillegg til å tette igjen bak i dagens kamp, håper assistenttrener Johannes Moesgaard på nettkjenning i vår favør også. 

- Det vi ønsker å se på i dag er om vi klarer å forsvare oss like godt som i de to forrige kampene. Vi må være tett og samla. I tillegg håper vi at vi klarer å få noe ut av det vi skaper på siste tredjedel. Det hadde vært deilig å få satt noen kasser i dag, sier Johannes Moesgaard. 

Vålerenga stiller med to ulike ellevere i hver omgang, og starter med følgende mannskap: 

1. omgang i 4-3-3: Adam Larsen Kwarasey - Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe - Abdisalam Ibrahim, Daniel Fredheim Holm, Samuel Kari Fridjonsson - Chidera Ejuke, Henrik Kjelsrud Johansen, Simen Juklerød. 

Etter pause er det duket for en debutant når Felipe Carvalho tar plass på venstre stopper. "Mr. BOOF" har fått trent bra i oppkjøringa og er klar for å ikle seg den blå drakta for første gang. 

2. omgang i 4-3-3: Kristoffer Klaesson - Christian Borchgrevink, Markus Nakkim, Felipe Carvalho, Nicolay Grimstad - Felix Horn Myhre, Magnus Lekven, Magnus Retsius Grødem - Aron Dønnum, Fitim Azemi, Bård Finne. 

Johannes Moesgaard tar deg igjennom laget og kampplanen i vinduet over. 

La Manga 2018

  • Vålerenga - Silkeborg

  • Onsdag 24. januar kl. 16.00, La Manga Bane A

  • Se kampen direkte på NA+

Annonse fra Obos-ligaen: