15 års trofast samarbeid forlenges

Unibus Tur AS øker engasjementet og går for gull i 2019.


Norges fineste buss skal fortsette å rulle på veiene i to nye år. Unibus Tur og Vålerenga Fotball Elite har samarbeida siden 2003, og nå øker en av nettverkets mest trofaste samarbeidspartnere sitt engasjement i klubben.

Fra 2019-sesongen blir Unibus Tur gullpartner i Vålerenga Fotball Elite og skal sørge for at gutta våre kommer seg trygt frem overalt hvor vi skal - både til kamp og på Engaland-arrangement. 

– Det er veldig spesielt for oss å ha en Vålerenga-buss. Den får mye oppmerksomhet når den er ute i trafikken, og folk hilser, sier daglig leder i Unibus Tur Kjell Knarbakk og salgssjef Bjørn Skinnarland. 

Saken fortsetter under bildet. 

Vålerenga-bussen er synlig på de fleste arrangement i Oslo by. Her fra årets Pride-parade (Foto: Freddy dos Santos)
Vålerenga-bussen er synlig på de fleste arrangement i Oslo by. Her fra årets Pride-parade (Foto: Freddy dos Santos)

Begge er veldig glad for at samarbeidet forlenges, og skryter spesielt av mulighetene som ligger i det å være partner i Vålerenga.

– Det er god butikk å være med i dette nettverket. Folk prøver ut hverandre og det legges godt til rette for business to business. Det er veldig gode rammer i Vålerenga, og det har det alltid vært, sier Skinnarland. 

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen er glad og stolt over å ha med Unibus videre: 

– Det betyr mye for kontinuiteten og den langsiktige tankegangen i nettverket vårt at en partner er med i så mange år. Unibus har et høyt aktivitetsnivå i poolen vår, er store bidragsytere i Engaland og sørger for transport til Intility Arena for samarbeidsklubber som besøker kampene våre, sier Jensen. 

Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeid i årene som kommer! 

Se intervju øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: