– Intility Arena var et naturlig valg for «Drømmekampen»

Det sier Discovery om valg av kamparena for tidenes kuleste kamp denne sesongen.

Annonse:

Da Discovery Networks i fjor høst lanserte planene sine for Eliteserien 2017, var «Drømmekampen» med som én av flere nye elementer etter at de tok over TV-rettighetene for den norske toppfotballen. I «Drømmekampen» skal 33 barn spille mot to eliteseriespillere i forkant av en eliteseriekamp, og valget falt på Vålerenga mot Aalesund på Intility Arena.

– Det er ikke hver sesong av et eliteserielag får et helt nytt stadion, så det var et naturlig valg for oss å legge «Drømmekampen» hit, sier Discoverys prosjektleder for Drømmekampen, Stine Raste Amundsen, og legger til:

– I tillegg får vi alt samlet på ett sted på Valle: Et strålende flott hotell i Scandic Helsfyr, flotte treningsfasiliteter, et tradisjonsrikt samlested i «Vålerenga-brakka», samt et flunkende nytt stadionanlegg. Vi kan ikke be om mer, sier Amundsen.

(Saken fortsetter under videoen)


Satser tungt

Gjennom hele sesongen har Discovery plukket ut 33 barn over hele landet som har blitt valgt ut fordi de alle har sterke historier å fortelle. Noen har vært syke, andre har funksjonsnedsettelser, andre fortjener det fordi de rett og slett er gode rollemodeller.

– Hver dag spiller tusenvis av barn fotball rundt i Norge, på løkka, på lokallaget, med venner – fotballen samler rett og slett folket. Samtidig drømmer mange unge om at de en gang skal bli så gode at de kommer seg til Eliteserien. Drømmene driver dem, og med dette prosjektet vil de heldige utvalgte barna få sjansen til å spille foran tusenvis av tilskuere direkte på TV. Dette er et prosjekt der vi har ønsket å spre fotballglede, vise breddefotballen i Norge og bidra til å realisere drømmene for noen av disse barna.

Samarbeid med eliteserieklubbene

Alle barna som er plukket ut har mottatt en «gullbillett» av kjente fotballprofiler som Vålerengas «Moa», Rosenborgs Nicklas Bendtner og Moldes Ole Gunnar Solskjær. Som motstandere i eliteserielaget har Strømsgodset sendt kaptein Jakob Glesnes, mens Sarpsborg 08 kommer med landslagsspiller Sigurd Rosted. Discovery skryter veldig av eliteserieklubbene som har vært med på dette prosjektet.

– Alle klubbene har bydd på seg selv, og vi kan ikke skryte nok av velviljen som finnes i klubbene tross hektisk kampprogram. Alle har stilt velvillige opp, og det har vært en fornøyelse å samarbeide med dem. En spesiell takk må også sendes Norsk Toppfotball (NTF) og Vålerenga som virkelig har stått på tilbudssida for å få gjennomført denne kampen, sier Amundsen.

«Drømmekampen» hadde heller ikke vært mulig uten et unikt samarbeid med Coop og Scandic Hotels.

– Scandic Helsfyr, som ligger et steinkast fra Intility Arena, har gitt oss fantastiske priser på hotellrom for alle spillerne og deres foresatte, i tillegg til god tilgang på møterom. Coop har levert både mat, drikke, treningstøy og fullt kampsett til alle barna i tillegg til mye annet. Det er mange å takke for at «Drømmekampen» har blitt en realitet, sier prosjektlederen.

«Drømmekampen» kan du se klokka 17.45 på Intility Arena i forbindelse med Vålerenga - Aalesund søndag 15. oktober (kjøp billetter her), eller direkte på Eurosport Norge og Eurosport Player.

 

Annonse fra Obos-ligaen: