Vår supporterkoordinator

Her finner du informasjon om Vålerengas supporterkoordinator

Siden 2012 har Vålerenga i samsvar med UEFAs lisenskrav innført Supporterkoordinator (SK)-rollen i klubben. SK er en funksjon som går ut på å øke og forbedre dialogen mellom klubb, supportere og andre aktører rundt Vålerenga Fotball Elite. Gjennom rollen bygges det relasjoner som gjør at klubben får med seg et supporterperspektiv i det daglige arbeidet, noe som fremmer en positiv supporterkultur.

Utover dialog mellom supportere og klubben så har SK kontakt med andre instanser som f.eks. arenaeiere, politi, sikkerhetspersonell og andre lags SKer for å løfte våre supporteres ønskemål. SK er en naturlig kommunikasjonskanal for Vålerengas supportere når de ønsker å få frem ideer og synspunkter til klubbens styre, ledelse og øvrig personal.

mathias-loeb-2020-liggende

Matijas Loeb er deltidsansatt som SK i Vålerenga Fotball Elite og har arbeidet for oss siden januar 2017. For å kunne gi våre supportere så gode forutsetninger som mulig på både hjemmebane og bortebane så er det viktig at vår SK er tilstede på våre kamper. Gjennom å være på plass kan vi tilby våre supportere servicen som etterspørres, og for å kunne møte behovene som finnes jobber SK også sammen med Klanens Sikkerhetstjeneste (KST) på hver kamp.

I sesongen 2020 styrker vi supportersamarbeidet, og har ansatt enda en SK. Christoffer Andresen og Loeb vil dele på SK-oppgavene fremover.

christoffer-andersen-liggende-2020

Christoffer har tidligere, i likhet med Loeb, vært leder i EngaTifo og har lang erfaring fra supportermiljøet rundt Klanen og Ikaros. Han begynte aktivt å gå på kamper for omkring femten år siden, og har naturligvis seriegullet i 2005 som sitt beste minne. Loeb og Andresen vil figurere på Vålerengas kamper både i tospann, og hver for seg. Utenom kampdag kan de nås på e-post [email protected] og [email protected]

Ta kontakt på E-post, twitter/facebook, telefon eller direkte på kampdag dersom det er noe SK kan bidra med for å imøtekomme dine behov som supporter av Vålerenga

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: