TIFO (1)

Velkommen til Intility Arena

Slik er det på Intility arena på Valle.

I 104 år ventet vi på å kunne flytte hjem og Vålerengas nye hjem Intility Arena på Valle står klar til å ta imot supportere fra nær og fjern, og i den forbindelse kan det være greit med litt informasjon før dere ankommer stadion for første gang.

Innganger

Det er totalt 11 innganger på stadion, hvorav ti er publikumsinnganger og 1 er VIP-innganger. To på hver av langsidene (Intility-tribunen og Oslo Taxi-Tribunen) og tre på hver av kortsidene (Supporter-tribunen og OBOS-banken Tribunen). Inngangene er merket med nummer fra 1-14. 

Tribunekart 2023 v.3.png

Billettluker og salg

Sjappa flyttet fra Fyrstikktorget og inn i eget lokale på torget utenfor Intility Arena. Her selger de supporterutstyr både på kampdag og ellers i uka, i tillegg til at billettlukene for hjemmesupportere samt avlagte billetter vil ligge her. Billettlukene åpner tre timer før kamp. Billettluker for bortesupporterne er lokalisert utenfor Nordtribunen. 

Kioskene på stadion driftes av Vålerenga fotball og her vil det være mulig å betale varene med VIPPS.  Klanens pub, ØST er lokalisert på torget og holder naturligvis åpent på kampdag. 

Ankomst via kollektiv transport 

Med et svært begrenset antall parkeringsplasser i nærheten, anbefaler vi alle våre besøkende å benytte seg av kollektivtrafikk når de skal på kamp. Helsfyr T-bane ligger i umiddelbar nærhet og dit går både linje 1, 2, 3, og 4. I tillegg til T-bane er også bussforbindelsen til Valle svært god, der hele 19 ulike busser stopper i enten Grenseveien eller ved Valle Hovin (ringveien). 

Busser som stopper ved Helsfyr stasjon, Grenseveien eller Valle Hovin: 

Buss nr. 21, 23, 24, 28, 37, 66, 68, 76, 95, 100,110, 300, 330, 352, 412, 415, 417, 422, 431.

Benytt gjerne www.ruter.no eller appen «Ruter Reise» for optimal ruteplanlegging til Vålerengas nye stadion. 

Kollektiv kart: 

Fakta

Vålerenga kultur- og idrettspark AS eies av Vålerenga Fotball og holder til i Innspurten 16. Arenaen ble ferdigstilt og overlevert per 1. september 2017. Intility Arena med dets fasiliteter skal oppfylle samtlige av NFFs infrastrukturkriterier.

Stadionkapasiteten er 16.555, kombinert med sitte- og ståplasser. VIP-fasilitetene er sambrukslokaler med Valle Hovin videregående skole.

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 25.08.2017, oppdatert: 18.03.2023
Skrevet av: Vålerenga Fotball Elite