Werni matchvinner mot Lokomotiv Oslo

Vålerengas unggutter er fortsatt ubeseiret i 2019.

Vålerenga 2 spilte årets tredje kamp i Norsk Tipping-ligaen da Lokomotiv Oslo gjestet Intility Arena lørdag kveld, og unggutta inntok 2. plassen etter sesongens andre hjemmeseier.

Brede Sandmoen sendte Vålerenga 2 i ledelsen etter 20 minutter, og sørga for ledelse halvveis. Gjestene fra vest kom tilbake i kampen like etter hvilen da Henrik Elvevold satte inn utligninga, men storscorer Sander Werni ville det annerledes.

Fjorårets toppscorer for rekruttlaget satte inn 2-1 fra straffemerket etter 53 minutter og sørga for at gutta tok nok en seier på hjemmebane. Unggutta er fortsatt ubeseira i 2019, og står med 7 poeng etter tre kamper.

PS: Vålerengas nysignering Kjetil Haug debuterte mellom stengene i kveldens kamp.