deila_stabak.jpg

- Viser en moral som er Vålerenga verdig

Ronny Deila var strålende fornøyd etter 2-1-seieren over Stabæk.

Annonse:

Vålerenga slo Stabæk 2-1 i lørdagens treningskamp, og hovedtrener Ronny Deila var strålende fornøyd med seier i sesongens første eliteserieduell. 

- Jeg syns det var en veldig bra kamp, der vi styrer alt fra A-Å egentlig. Selvfølgelig har Stabæk noen farlige spillere foran der, og vi må regne med at de får noen muligheter, men vi skaper mye og det er bra, sa Deila etter kampslutt. 

Vi har lyst å vinne fotballkamper, men vi har også lyst å underholde.

— Ronny Deila

Den sentrale midtbanen med Lekven, Stengel og Agyiri la ned mange meter og var aldri langt unna Stabæk-spillerne. I tillegg har alle tre stor ro med ball og var alltid spillbar. 

- De var veldig bra alle tre. Herman og Ernest tar steg hele tida, og så ser vi hva Magnus tilfører laget av rutine. Han blir en viktig spiller for oss. 

Med over tusen tilskuere på plass på tribunen, var sjefen glad for at spillerne fikk vist seg frem.

- Det er moro at det kommer så mange, og så er det deilig å se at spillerne trivdes utpå der. Det var mye klapping fra tribunene, og det er derfor vi driver med dette. Vi har lyst å vinne fotballkamper, men vi har også lyst å underholde, sier han og fortsetter: 

- Hvis man gir 100% og jobber som svin slik gutta gjorde i dag, kan du komme unna med mye. Det må ligge i bunn hele tida, og i dag syns jeg vi viser en moral som er Vålerenga verdig, avslutter Deila.

Se hele intervjuet i vinduet under:


 

Annonse fra Obos-ligaen: