Viktig info til deg med sesongkort på Patriot

Har du sesongkort på Patriot-feltet på Vålerengatribunen/Vestbredden må du lese dette.

Vi har nå starta konverteringa av sesongkort fra Ullevaal til ny stadion på Valle.

Først ute var alle med sesongkort på Premium – neste gruppe ut er alle med sesongkort på Patriot. Patriot-feltet er det midterste feltet midt på Vålerengatribunen/Vestbredden på Ullevaal og Langside Øst på Valle. 

Dette skjer fra torsdag 8. juni fra klokka 10:00.

Klikk her for å se når flyttingen skjer for sesongkorthavere på familietribunen, hovedtribunen, Miniklanen og Supportertribunen. 

Det er to måter å flytte over:

Les mer om detaljene ved flytting, inkludert salkart, lenger ned i denne saken. 

Viktig informasjon om Patriot-feltet

Dette feltet er en sittetribune med faste plasser. Ettersom vår nye stadion er svært intim, og vi har ambisjoner om å fylle den til randen, må vi av hensyn til de på feltene ved siden av, være strengere på at man sitter underveis i kampene.

Annonse:

Slik det er på Ullevaal nå, er det flere på familiefeltene ved siden av som ikke får sett hele banen på grunn av at folk står på Patriot.

På ny stadion vil det imidlertid ikke være like mange tomme seter man kan flytte seg til om dette skjer, derfor må vi insistere på at Patriot-feltet er en sittetribune.

Det vil naturligvis være aksept for å reise seg ved mål, under «reis opp hvis du er Vål´enga» osv., men ikke i lengre perioder av gangen. Vi ber om at man respekterer sine med-supportere, og ikke gjør det vanskeligere enn nødvendig for våre frivillige vakter på kampdagene.

Ett unntak: På de tre øverste radene på Patriot-feltet vil man ikke bli bedt om å sette seg. Dersom du er en av dem som ønsker å strekke litt ekstra på beina, er dette eneste plass, foruten Supportertribunen, hvor dette er tillatt. 

Flytting av grupper over fem personer

Dersom dere er fem eller flere som ønsker å ha plass ved siden av hverandre, gå inn på denne nettsiden http://vifsesongkort.no/skort for å registrere deres ønsker og gi deres kommentarer. Dette kan gjøres fra og med nå. 

Informasjonen du legger inn her går rett til Sjappa, som vil koordinere på best mulig måte.

En person kan håndtere overføring på vegne av andre, så lenge man har navn og kundenummer på alle (se hvor man finner kundenummeret sitt i illustrasjonen under).

(saken fortsetter under bildet)

Flytting av enkeltpersoner eller grupper under fem personer

Om du er alene eller opptil fire holder det å dukke opp i Sjappa. Det vil være nok av relevante plasser på alle tribuner når du er tidlig ute.

Er dere to til fire personer, anbefales det at dere sender én ansvarlig til Sjappa som ordner dette for dere alle. Husk navn og kundenummer her også.

For dere som får selskap senere

Når flyttingen er gjennomført, vil salget av «Vallekortet» begynne. Informasjon om når dette skjer vil spres i alle kanaler i god tid før salgsstart.

«Vallekortet» gjelder for alle de seks seriekampene som spilles på Valle i 2017. Alle som kjøper «Vallekortet» vil ha forkjøpsrett på samme sete til 2018-sesongen, så dette anbefales på det sterkeste for de som ikke allerede har kjøpt sesongkort. 

Dersom du eller din gruppe vil sitte sammen med noen som skal kjøpe «Vallekortet», si ifra om dette når du er i Sjappa. Da vil Sjappa holde av plass ved siden av deg/dere for inntil fem personer.

Men merk: Du står som ansvarlig for disse plassene, så vennligst få bekreftet nøyaktig hvor mange plasser du skal holde av før du kommer i Sjappa. 

Annen informasjon

De som ikke tar kontakt med Sjappa vil bli flyttet over til riktig tribune automatisk, men vil ikke kunne påvirke nøyaktig plassering. Sjappa tar imidlertid utgangspunkt i plasseringen man har på Ullevaal, og vil tilegne de beste plassene tilgjengelig.

Basert på tilbakemeldingene fra en rekke befaringer på ny stadion, tenk på følgende når du skal velge plassering på tribunen:

  • Familier og andre som vil se kampen godt anbefales å plassere seg langt ned. Første rad er to meter høyere enn på Ullevaal, og tribunene er mye brattere enn på Ullevaal – så selv på rad 1 har man godt overblikk over banen.

  • Bakerste rad på Vestbredden/hovedtribunen på Ullevaal tilsvarer høyde- og synsmessig midt på tribunen på ny stadion. Bakerste rad på ny stadion kan oppfattes som langt unna banen, særlig for familier/barn – og de med høydeskrekk.

Sjappas åpningstider

  • Tirsdag – fredag: 10-17

  • Lørdag: 10-14

  • Søndager og mandager: Stengt *

  • * Mandag 12. juni vil imidlertid Sjappa holde åpent fra 10-17.

  • E-postadresse: [email protected]

Salkart

Patriot-feltet er plassert her på Vålerengatribunen/Tribune Sør på Valle:

Her er et mer detaljert kart:

Klikk her for å laste ned større versjon

Annonse fra Obos-ligaen: