STADION-SES2017

Sesongkort ny stadion

Nå er planen klar for hvordan du som sesongkortholder skal få din egen plass på vår nye stadion!

Annonse:

Vi starter nå konverteringen av sesongkort på ny stadion. Her er oversikten over når konverteringen starter i Sjappa.

Det er to måter å flytte over: Ved personlig oppmøte eller ved epost til [email protected].

De som er fysisk til stede vil bli prioritert først. En person kan håndtere overføring på vegne av andre, så lenge man har navn og kundenummer på alle (se hvor man finner kundenummeret sitt i illustrasjonen under).

  • Fra tirsdag 6. juni kan du som har Premium ordne din plass på ny stadion ved oppmøte i Sjappa.
  • Fra torsdag 8. juni kan du som har Patriot ordne din plass på ny stadion ved oppmøte i Sjappa.
  • Fra mandag 12. juni kan du som har Hovedtribunen eller Miniklanen ordne din plass på ny stadion ved oppmøte i Sjappa.
  • Fra onsdag 14. juni kan du som har Familie ordne din plass på ny stadion ved oppmøte i Sjappa.
  • Fra torsdag 24. august må alle som har sesongkort på Supportertribunen få nytt kort. 

Viktig informasjon til grupper med faste plasser (ikke Supportertribunen)

Dersom dere er fem eller flere som ønsker å ha plass ved siden av hverandre, gå inn på denne nettsiden http://vifsesongkort.no/skort for å registrere deres ønsker og gi deres kommentarer.

Info her går rett til Sjappa, som vil koordinere på best mulig måte. Skjemaet må være sendt senest to dager før konvertering starter.

Om du er alene eller opptil fire holder det å dukke opp i Sjappa på angitt dato. Det vil være nok av relevante plasser på alle tribuner når du er tidlig ute.

Annen informasjon

De som ikke tar kontakt med Sjappa vil bli flyttet over til riktig tribune automatisk, men vil ikke kunne påvirke nøyaktig plassering. Sjappa tar imidlertid utgangspunkt i plasseringen man har på Ullevaal.

Basert på tilbakemeldingene fra en rekke befaringer på ny stadion, tenk på følgende når du skal velge plassering på tribunen:

  • Familier og andre som vil se kampen godt anbefales å plassere seg langt ned. Første rad er to meter høyere enn på Ullevaal, og tribunene er mye brattere enn på Ullevaal – så selv på rad 1 har man godt overblikk over banen.
  • Bakerste rad på Vestbredden på Ullevaal tilsvarer høyde- og synsmessig midt på tribunen på ny stadion. Bakerste rad på ny stadion kan oppfattes som langt unna banen, særlig for familier/barn.

På Patriot (felt 303-304) er det sitteplasser på hele feltet, kun de tre øverste radene vil man ikke bli bedt om å sette seg. Eneste rene ståfelt for Vålerenga-supportere er Supporter (kortside sør).

For Aldermannsligaen skjer all koordinering via Milton Raiby som gir samlet tilbakemelding til Sjappa.

Billetter til andre enn sesongkortinnehavere

I løpet av et par uker kommer det datoer for løssalg av billetter til kampene på ny stadion.

Interessen er stor, men all relevant informasjon vil bli delt i god tid før salget starter. Vi ber derfor om at du ikke kontakter oss om dette på nåværende tidspunkt.

Bedrifter og VIP/hospitality-kunder kan imidlertid allerede nå ta kontakt med Freddy dos Santos på [email protected] for tilbud på egne pakkeløsninger.

Annonse fra Obos-ligaen: