- Vi må tørre å ha ballen

Dag-Eilev Fagermo har planen klar før møtet med Rosenborg.

Annonse:

Historisk sett har ikke Lerkendal vært en drømmearena for Vålerenga, men nå har vi en sjef ved roret som vet hvordan man tar poeng i Trondheim. Seks av tolv Eliteseriekamper på Lerkendal har endt med poeng til Dag-Eilev Fagermos mannskap. 

- Ja, jeg har fått med meg at Vålerenga historisk sett ikke har en veldig god statistikk der oppe, men jeg har tatt noen poeng mot Rosenborg, så vi får håpe det spiller inn, sier Fagermo med et smil. 

Hva som blir viktig mot trønderne er han også veldig tydelig på, og som alltid er det fokus på eget lag som står sentralt.

K P
6 Strømsgodset 5 8
7 Vålerenga 5 8
8 Brann 4 7
9 Haugesund 5 7

- Vi må tørre å ha ballen. Mot gode lag, så er det her nøkkelen til suksess ligger. Og så må vi være nøyaktige og ikke minst tydelige i presspillet vårt, sier han og utdyper: 

- Vi har vært litt for utydelige i presspillet de fire første kampene. Går vi høyt, så må vi gå ordentlig høyt, og det samme gjelder hvis vi skal ligge lavt i ramma, sier han. 

Saken fortsetter under videoen. 


Fullt mannskap 

Det har vært mye snakk om Herolind Shala de siste dagene, og mandag kveld kom beskjeden om at de to gule kortene han pådro seg mot Stabæk ikke er med i tellinga.

Det betyr at midtbaneterrieren er klar for møtet med Rosenborg onsdag kveld, og at Fagermo kan velge fritt blant en skadefri tropp. 

Her er de 18 han reiser med til Trondheim: 

Oppgjøret mot Rosenborg har avspark onsdag kveld klokka 20.30 og vises direkte på dplay og Eurosport Norge. 

 

Annonse fra Eliteserien: