- Vi er flere som har hatt høy puls i noen dager

Vi har tatt en prat med sportssjef Jørgen Ingebrigtsen for å få en status før Vålerengas oppkjøring braker løs.


Mandag formiddag møttes trenerteamet for første gang etter nyttår, og planene for den kommende sesongen skal legges. Det skal både trenes godt og spilles mange kamper, men før spillerne er på plass er det evaluering av fjoråret som står på menyen for lederne. 

Spillerlogistikk

Selv om det foreløpig ikke har skjedd så mye på overgangsmarkedet enda, er det tydelig at det jobbes mye i kulissene.

Annonse:

Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og resten av trenerteamet ønsker kontinuitet på spillergruppa, men ser naturligvis etter erstatninger for de spillerne som forlot oss etter fjorårssesongen. 

- Det blir viktig for oss å beholde de spillerne som har vært i den mest brukte elleveren, slik at vi får et lag som kjenner hverandre fra start. Samtidig har vi hatt kontrakter som har gått ut, med både Daniel, Abdi, Enar og Kristoffer Hay, og med det så må gjerne nye inn for å fylle de behovene vi har sett etter fjorårets sesong, sier Ingebrigtsen og fortsetter: 

- Det har ikke skjedd noe enda, men vi jobber på. Flere av oss har hatt høy puls en liten stund nå, men det må stemme både for oss, spiller og klubb, så det er vanskelig å si noen eksakt dato. Vi vil gjerne ha de inn i spillergruppa så fort som mulig, så det er vel det beste svaret jeg kan gi nå, smiler han. 

Første kamp spilles om to uker

Spillerne skal møte til første trening onsdag 9. januar, og før avreise til Marbella 6. februar blir det en travel tid for Vålerenga-gutta. Allerede fredag 18. januar spilles nemlig årets første treningskamp mot Sarpsborg 08. 

Se oversikt over Vålerengas treningskamper i vinter her

Se hele intervjuet med Jørgen Ingebrigsten øverst i saken. 

NB: Alle Vålerengas treningskamper vises åpent på Eurosport Norge og Eurosport Player.

NB 2: ENGA Live dekker årets første trening direkte på Vålerenga Fotball Elites Facebook-side.

Få med deg moroa i 2019 - Kjøp sesongkort her

Annonse fra Eliteserien: