- Trøkket er tilbake i gruppa

Dag-Eilev Fagermo før møtet med Mjøndalen.

Annonse:

To dager fri og noen rolige treningsøkter onsdag og torsdag gjorde godt for spillerne. Fredag var det full tenning på feltet og Fagermo likte det han så. 

- Det har vært en tøff start både fysisk og mentalt, men det gjelder alle lagene i Eliteserien. Vi tok derfor to dager helt fri, og det ser ut til å ha gjort meget godt, sier hovedtreneren og fortsetter: 

- Vi hadde to lette økter på onsdag og torsdag, men i dag trøkka vi til litt ekstra. Folk har tydeligvis fått klarnet hodene og var freshe i beina. 

Må spille Vålerenga-fotball

Søndag kveld er det duket for den syvende Eliteserierunden når Mjøndalen er verter på Consto Arena.

Vålerenga slo dem 2-0 i den første treningskampen etter korona-avbrekket, men Fagermo kommer med en liten advarsel før møtet med bruntrøyene. 

- Mjøndalen er kanskje det laget som har ballen minst i Eliteserien, og hvis vi blir med på deres taktikk, med lange baller og dueller, så er det fort gjort å tape, sier han og legger til: 

- Vi må få ballen ned på bakken, spille Vålerenga-fotball og rett og slett ta dem på at vi er et bedre lag, avslutter han. 

Etter årets seks første kamper står Vålerenga med ni poeng mens Mjøndalen har åtte. Hansens menn kommer fra et 2-1-tap mot fjorårets seriemester Molde, mens Vålerenga spilte 2-2 mot Aalesund lørdag kveld. 

Oppgjøret mot Mjøndalen har avspark klokka 18.00, og sendes direkte  på Dplay og TVNorge. 

Under kan du se noen av årets høydepunkter: 


 

 

Annonse fra Obos-ligaen: