Tre på prøvespill

Vålerenga var tilbake på treningsfeltet på Valle mandag, sammen med tre prøvespillere. Her er litt om ukens begivenheter for a-laget.

Annonse:

Mandag var a-laget samlet igjen på treningsfeltet, etter noen dager fri. Nesten alle a-lagsspillerne var på trening, inkludert Erik Israelsson - som er tilbake for fullt etter sykdom.

Herolind Shala var også på trening, men trente delvis. Den eneste som ikke er i trening med laget nå er Adam Larsen Kwarasay, som fortsatt får behandling for utfordringer med ryggen.

Prøvespillere

På Valle kunne vi også se tre prøvespillere.

David Snaer Johansen kommer fra Island, og spiller i Keflavik. Han er 17 år gammel. David trente med Vålerenga også i 2019, og er en midtbane-/kantspiller som har 40 aldersbestemte landskamper for Island.

(saken fortsetter under bildet)

PRØVESPILL: Islendingen David Snær Johannson (17) prøver seg på treningsfeltet denne uka.
PRØVESPILL: Islendingen David Snær Johannson (17) prøver seg på treningsfeltet denne uka.

Etim Friday Ubi kommer fra Nigeria, og er spiss-/kantspiller. Han er født i 2002, og har i likhet med Johansen vært hos oss på prøvespill i 2019.

David Nnaji er også spiss, og tredjemann på prøvespill. Han er også fra Nigeria, og representeres i likhet med Etim av Atta Aneke. Den norske agenten og Vålerenga har samarbeidet godt over flere år nå, et samarbeide som blant annet førte til at Chidera Ejuke kom til Vålerenga.

Prøvespillerne blir med oss i en til to uker.

Treningsuken

Intility Arena settes nå i stand for sesongen, og det forventes at første trening kan gjennomføres på matchbanen allerede i morgen tirsdag.

Oversikt over treningstider finnes her, og det oppdateres også her om det er endringer i treningstid/-sted fortløpende.

Fredag spiller vi treningskamper i Drammen mot Strømsgodset. Det er planlagt å gjennomføre to kamper - slik at alle spillerne i troppen får tilstrekkelig spilletid for begge lag.

Sesongkortsalget fortsetter også denne uken, Sjappa er åpen tirsdag til lørdag, og hos Ticketmaster kan du kjøpe døgnet rundt.

Se bilder fra dagens trening her:

Annonse fra Eliteserien: