Etim Friday Ubi blir med til Oslo

MARBELLA: Mens Victor Okoh Boniface skal vise seg frem for en annen klubb.

Under årets treningsleir på Marbella har Vålerenga hatt med to prøvespillere fra Nigeria. Victor Okoh Boniface (født 2000) og Etim Friday Ubi (født 2002) har fått vist seg frem både i trening og i kamp, og begge har sklidd fint inn i gruppa. 

- Det er to talentfulle unggutter som har vært med oss i to uker nå. Victor, den eldste av de reiste fra hotellet natt til mandag for å prøvespille for en annen klubb. Per dags dato er han litt for lik de spissene vi allerede har i troppen, og det var derfor ikke aktuelt å signere han nå, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen. 

Annonse:

Blir med til Norge

Etim Friday Ubi er fortsatt for ung til at Vålerenga kan signere han, men i likhet med da Chidera Ejuke og Peter Godly Michael prøve spilte for klubben i sin tid, blir 17-åringen med til Oslo når laget reiser hjem på onsdag. 

- Etim har vist gode tekniske ferdigheter, i tillegg til at han har noen spennende fysiske ressurser. Dette gjør at vi syns det er spennende å ha han sammen med oss en stund til, og følge utviklingen hans videre fremover, sier Ingebrigtsen. 

Avslutter med kamp mot Nomme Kalju

Den siste treningen på årets leir er gjennomført, og tirsdag ettermiddag venter estiske Nomme Kalju på Marbella Football Center klokka 16.00. 

Kampen streames direkte på NA+ eller hos en Amedia-avis (krever abonnement). 

Annonse fra Eliteserien: