Tommy Tee med Don Martin kommer

KICKOFF: Oslos beste artister krydrer kvelden når vi inviterer til kickoff lørdag 3. mars. Tommy Tee og Don Martin gjør listen komplett!

På lørdagens kickoff blir det en fyldig presentasjon av våre beste lag og hva Vålerenga skal gjøre i år, og for å lage en helstøpt aften byr vi også på Oslos beste artister. 

Nå er vi stolte av å presentere Tommy Tee med Don Martin!

Disse er presentert allerede:

Valentourettes: - De er en tradisjon

Nordre Sving: - De er levende legender

Islandsgate: - Starter festen

Tommy Tee kommer på årets kickoff. Norsk hiphops gudfar gleder seg til å stå på samme scene som våre spillere!
Tommy Tee kommer på årets kickoff. Norsk hiphops gudfar gleder seg til å stå på samme scene som våre spillere!

Norsk hiphop på sitt beste

Tommy Tee har vært en sentral skikkelse i det norske hiphop-miljøet siden 1980-tallet. Tommy Tee er musikkprodusent, rapper, DJ og radiovert. Han fikk musikerorganisasjonen TONO sin formidlerpris for 2014, der juryens begrunnelse var hans lange innsats for å formidle hiphop til det norske publikummet. To år senere vant han Hedersprisen under utdelinga av Spellemannprisen.

Tommy Tee utga sin første sololåt "Crazy Minister" på albumet Mer Muffens i 1989. Dette har blitt betegnet, av forfatter Øyvind Holen, som Norges første fullblods hiphop-låt. I 2013 utga Tommy Tee sitt første norskspråklige album, Musikk ække viktig. I 2016, 18 år e

Annonse:
tter Bonds, Beats & Beliefs, kom Bonds, Beats & Beliefs Vol. 2 ut.

Med seg på scenen har Tommy selveste Don Martin. Don Martin fikk sitt gjennombrudd som soloartist i 2013 med singelen «Nilsen» fra albumet «En gang Romsåsgutt alltid Romsåsgutt».

For denne fikk han spellemannsprisen 2013 i kategorien urban. Han har som rapper, og i varierende grad produsent og DJ, vært en sentral del av gruppene Gatas Parlament, Samvirkelaget, Alarmclock Connection og Conspiracy 2 Murda.

Sammen kommer gutta fra Grefsen og Romsås til å levere et kjempeshow, og dermed er artistrekka fra Oslo komplett for årets kickoff.

Kjøp billetter!

Billetter er nå i salg i Sjappa og på Ticketmaster:

Forhåndskjøp (rabatt 50,-) ordinær billett (inkluderer VIF-Start): 345,- + billettavgift
Forhåndskjøp (rabatt 100,-)sesongkortholdere: 295,- + billettavgift
Billett i døra: 395,- + billettavgift

KJØP HER

Les alt om årets kickoff på Facebook.

Annonse fra Obos-ligaen: