- De er levende legender

Kickoff: Vi kan stolt presentere: Nordre Sving er klare for å spille sine klassikere på årets kickoff.

De har satt ord og toner til det å være Vålerenga-supporter lengre enn mange av våre sesongkortholdere har levd: «..det finns et lite shangri-la, et drømmested for meg. Dit lengter jeg, dit drømmer jeg, jeg glemmer aldri deg: VÅLERENGA!».

- Kolbjørn Hagen & co har lengtet hjem til Vålerenga i mange år, og Vålerenga vil alltid lengte etter Nordre Sving. Derfor er vi stolte og glade over at herrene vil delta i år, sier kickoff-general Morten Nydal.

På hitlistene siden 60-tallet

Bandet startet som The Buccaneers på Teisen skole i 1962. Engelsk og amerikansk popmusikk fylte repertoaret. Også feite sangarrangement fra svenske Gals and Pals var blant guttas favoritter. Den første tida spilte de på ungdomsklubber i Oslo området og seinere på dansearrangement over hele Østlandet. Platekontrakten dukket opp i 1969, da Arve Sigvaldsen overtok norskavdelingen i RCA.

Saken fortsetter under bildet. 

Nordre Sving hadde konsert på et fullstappet Vålerenga vertshus. Nå er de klar for Vålerengas kickoff 3. mars.
Nordre Sving hadde konsert på et fullstappet Vålerenga vertshus. Nå er de klar for Vålerengas kickoff 3. mars.

Noen spede forsøk på single-fronten ble gjort før gullfuglen ble skutt med "Bislett Special" i 1969. Artistnavnet på denne plata var NORDRE SVING BLANDEDE MANNSKOR OG ORKESTER. Og siden plata solgte til gull på kort tid, skiftet bandet navn til NORDRE SVING.

Siden 1962 har altså Nordre Sving reist rundt og spilt – fra Longyearbyen i nord til Ålborg i sør, fra Minneapolis i vest til Moskva i øst. De mangler egentlig bare Intility Arena – og det kommer nå!

Flere artister kommer

Valentourettes er allerede presentert, og det gjenstår tre artister å presenterere - som alle kler et Vålerenga-kickoff godt, og krydrer presentasjonen av trenere og spillere både fra herrelaget, damelaget og gatelaget.

Annonse:

- Vi har plukket fra øverste hylle når det gjelder Oslo-artister og Vålerenga-musikk, og kommer til å presentere minst fem artister på årets kickoff, forteller kickoff-generalen.

Billettsalget er godt i gang, nå er det kun 600 billetter igjen.

- Vi har nå solgt 600 billetter, halvveis til fullt hus! I fjor var det 1209 tilstede på Sentrum Scene, i år er kapasiteten 1200 – så for å være sikker på billett må man forhåndskjøpe. Det er dessuten billigere, understreker kickoff-general Nydal.

Kjøp billetter nå

Billetter er nå i salg i Sjappa og på Ticketmaster:

Forhåndskjøp ordinær billett (inkluderer VIF-Start): 345,- + billettavgift
Forhåndskjøp sesongkortholdere: 295,- + billettavgift
Billett i døra: 395,- + billettavgift

KJØP HER

PS: Meld din interesse på vår Facebook-side og gi beskjed til vennene dine om årets første, store happening!

Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Annonse fra Obos-ligaen: