Takk for meg!

Hei alle Vålerenga-venner!

Annonse:

Da er min tid i klubben over. Etter lengre tids grubling, mange gode samtaler og grundige overveielser, ble jeg i går enig med meg selv og klubben om at det beste for alle parter er å gå hver til vårt. Jeg innså etterhvert at det å være Sportssjef for den nye treneren byr på flere utfordringer enn forutsett. Etter flere lange og gode samtaler med Erik og Ronny, ble vi alle enige om at det er enklere å fortsette uten min tilstedeværelse.

Den siste tiden har jeg jobbet med vanskelige overgangssaker, der avstand mellom forventning og tilbud har vist seg å være for lang. Jeg innser at onde tunger utenfor huset kan mene at jeg ikke alltid ville gjøre mitt beste for at det nye teamet skulle lykkes, uansett hvor uriktig det er kan det oppleves slik. 

I min tid har vi solgt spillere for flere ganger mer enn vi har kjøpt inn spillere for. Dette er svært positivt, og noe alle i mine team kan være stolte av. Det er mange som fortjener en stor takk for støtten jeg har fått gjennom perioden, jeg er oppriktig glad i Vålerenga og selvsagt også menneskene som jobber der.

Fremtiden ser lys ut for Vålerenga fotball. Nyansatt hovedtrener med et stort og sterkt team rundt seg, i tillegg er en ny daglig leder med lang erfaring på plass, og eier Tor Olav Trøim tenker langsiktig ift sitt sterke engasjement til Vålerenga.

Vil til slutt bare takke for min tid i klubben i mitt hjerte og ønske alle involverte hjertelig lykke til med 2017 sesongen.

Vi sees på kamp!

Fotballhilsen
Kjetil Rekdal

Annonse fra Eliteserien: