Digitalt seminar: Ståle Solbakken om lederskap

Meld deg på vårt digitale seminar med Norges landslagssjef.

Annonse:

Årets eksterne trenerutviklingsprogram er godt i gang og deltakerne har allerede vært igjennom to samlinger, samt et digitalt seminar på Teams.

Tidligere denne måneden holdt Atle Røsseland et inspirerende innlegg om hvordan det engelske fotballforbundet jobber med blant annet lag- og spillerinnsikt. 

Nå inviterer vi til et nytt digitalt seminar, og denne gangen er det Norges landslagssjef Ståle Solbakken som skal snakke om lederskap. 

Seminaret vil være en drøy times faglig påfyll og går av stabelen fredag 29. april klokka 10-11.15. Fristen for å melde seg på er 27. april. Deltagere fra Vålerengas samarbeidsklubber betaler kroner 200, mens deltagere fra andre klubber betaler 300,-.

Påmelding skjer via mail til [email protected]

Denne skal inneholde fullt navn, rolle og hvilken klubb man kommer fra. 

- Vi ønsker at så mange som mulig skal få nyttig faglig påfyll gjennom Vålerenga, og med digitale seminarer får andre utenfor programmet også muligheten til å delta. Vi er veldig glade for at Ståle har takket ja til dette, og håper mange melder seg på, sier Torstein Schutte, ansvarlig for Vålerengas eksterne trenerutviklingsprogram. 

Oppsummering: 

Når: 29. april kl. 10.00 
Hvor: Teams
Med hvem: Ståle Solbakken, Norges landslagssjef
Tema: Lederskap
For hvem: ALLE 
Pris: 200/300,-
Vippsnummer: 90583
Frist for påmelding: 27. april (mail til [email protected])
Blir det problemer med link eller lignende vil pengene bli refundert. 

Annonse fra Eliteserien: