Faglig påfyll i stua

Vålerengas eksterne trenerutviklingsprogram inviterer til Teams-møte med Atle Røsseland fra FA.

Annonse:

Årets eksterne trenerutviklingsprogram er godt i gang og deltakerne har allerede vært igjennom to samlinger. Nå åpnes det opp for at alle som ønsker kan melde seg på et digitalt seminar på Teams. 

Seminaret vil være en times faglig påfyll og går av stabelen tirsdag 19. april klokka 18.30. Fristen for å melde seg på er 12. april. Deltagere fra Vålerengas samarbeidsklubber betaler kroner 200, mens deltagere fra andre klubber betaler 300,-. 

Påmelding skjer via mail til [email protected].
Denne skal inneholde fullt navn, rolle og hvilken klubb man kommer fra. 

- Atle Røsseland jobber for det engelske forbundet, og inn mot seniorlandslagene har han ansvaret for game & player insights analysis (på norsk lag/spillerinnsikt), samt å drive tekniske og taktiske prosjekter for å forsikre forsprangskompetanse, sier leder for ETUP, Torstein Schutte og fortsetter: 

- Vi ønsker at så mange som mulig skal få nyttig faglig påfyll gjennom Vålerenga, og utvider derfor årets trenerutviklingsprogram med dette spennende teams-seminaret. Atle underviser i ulike moduler på linjen "science & football", og har mye å lære bort til alle som ønsker å delta, avslutter han med et smil. 

Oppsummering: 

Når: 19. april
Hvor: Teams
Med hvem: Atle Røsseland, FA
For hvem: ALLE 
Pris: 200/300,-
Vippsnummer: 90583
Frist for påmelding: 12. april (mail til [email protected])
Blir det problemer med link eller lignende vil pengene bli refundert. 

 

Annonse fra Eliteserien: