Sesongkortholdere på kamp

Lørdag er det Vålerenga - Mjøndalen, og vi prioriterer sesongkortholdere som ikke har vært på kamp ennå i trekningen. Vi vil nå også kartlegge hvor mange som faktisk ikke ønsker billett resten av sesongen.

Annonse:

Som gjort kjent tidligere, har vi lagt ned en betydelig jobb for å sikre at alle med sesongkort som ønsker får sett Vålerenga.

Billettfordelingen fortsetter ved loddtrekning til kampen mot Mjøndalen, men vi har fra og med Molde-kampen endret tilbake til at de som trekkes ut selv velger en å gå sammen med igjen.

Begge må imidlertid ha sesongkort som ikke er brukt på kamp i år for å bli prioritert.

Ønsker at alle som ikke har vært på kamp svarer

Til Mjøndalen-kampen gjør vi en vri, for å kartlegge hvor mange som faktisk er interessert i kampbillett til denne eller en annen hjemmekamp resten av sesongen. Vi vet at en del ønsker å avstå fra sin rettmessige billett av ulike årsaker, men ønsker nå en oversikt - også for å sikre at alle som ønsker billet blir tildelt en i løpet av de seks hjemmekampene som gjenstår.

Dette gjøres ved at samtlige som ikke har fått kampbillett ennå, får invitasjon til enten billett eller venteliste-plass til denne kampen. Her er det viktig at du svarer - fordi vi benytter anledningen til å spørre om du vil avstå fra billetter resten av sesongen eller ikke, og vi legger ventelisten direkte til grunn for billetttildeling på resten av kampene i år.

Dersom du ikke har vært på kamp, og innen tirsdag ikke har mottatt invitasjon til billett-/venteliste, er det fordi vi ikke har rett e-post på deg, at vår invitasjon har gått i spam-filteret ditt - eller at du på et tidspunkt har reservert deg fra å få nyhetsbrev fra oss. Fra og med onsdag sender du mail til [email protected] dersom du ikke har fått invitasjon, så ordner vi opp!

NB! Vi regner sesongkortet ditt som brukt/at du har vært på kamp når du har fått billett som vinner av trekning, også sesongkortkonkuranser på Facebook (DNB, Fjordkraft m.fl), og/eller når du som sesongkortinnehaver har fått billett som følge.

Forutsetter ingen endringer

Vi forutsetter at ordningen med 200 tilskuere fortsetter ut sesongen. Selv om vi arbeider for å kunne åpne for flere, adskilte seksjoner med 200 tilskuere på, legger vi ikke til grunn at dette kommer til å skje.

Vi gjør også oppmerksom på at vi i alle tilfeller naturligvis vil følge alle pålegg og retningslinjer fra myndighetene, også en eventuell stans i ordningen med 200 tilskuere. En økt smittespredning lokalt eller nasjonalt kan føre til at vi ikke har anledning til å ha tilskuere i det hele tatt. Så: Hold avstand, vask henda - følg myndighetenes retningslinjer!

Ekstra tribunetur mulig

Dersom de siste seks kampene går med 200 tilskuere, er det ikke usannsynlig at de aller siste kampene går med tribuneåpning for at noen av de som har vært på en kamp allerede.

En vellykket kartlegging denne uken, vil gi oss tydelig pekepinn på om dette kan skje.

Annonse fra Eliteserien: