Sander Werni på lån til Ull/Kisa

"Målgeita" Sander Werni skal i 2020 prøve seg i OBOS-ligaen under vingene til Trond Fredriksen i Ull/Kisa. Dermed går han i fotsporene til bl.a Ghayas Zahid.

Annonse:

Sander Werni kom til Vålerenga i 2016, og har scoret imponerende 61 mål på 79 kamper for rekruttene og juniorene våre. I mai 2019 førte dette til at målsniken signerte profesjonell kontrakt med Vålerenga ut 2021-sesongen.

Nå er Sander klar til å ta nye steg i OBOS-ligaen.

I fotsporene til Ghayas Zahid

- Sander er en veldig spennende offensiv spiller som vi nå følte trenger kamperfaring fra et nivå over det vi kan tilby på vårt rekruttlag i PostNord-ligaen, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Med utlånet til Ull/Kisa går Sander Werni i fotsporene til blant andre Ghayas Zahid.

- Ull/Kisa har hatt mange spillere på lån fra oss de siste årene, og vi vet de driver godt. Når de nå ønsker Sander med hos seg er vi sikre på at det kommer til å gjøre Sander godt. Nå må han bare «gi full gass» og kjempe for spilletid når OBOS-ligaen kommer i gang, sier Ingebrigtsen.

Sander har allerede spilt for OBOS-ligaklubben under prøvespillsperioden. Han ble like greit matchvinner da han satte inn 2-1-målet mot Kvik Halden i treningskamp forrige helg!

Spissen er godt fornøyd med å få prøve seg i OBOS-ligaen i 2020.

– Dette er veldig flott. Nå har jeg vært her på prøvespill i noen uker og ser frem til å spille her og å bidra i Ull/Kisa. Det blir gøy, sier Werni.

God, gammaldags målgeit

Trener Trond Fredriksen ser frem til å få spissen i troppen.

– Vi har lett og leter fortsatt etter offensive brikker. I Sander får vi inn en god gammeldags målgeit, så blir det spennende å se om han klarer å gjøre det samme på nivå 2 i norsk fotball som han har gjort på nivåene under, sier Ull/Kisa-treneren.

Den tidligere Aalesund-treneren ser et helt spesielt talent i sin nye spiss.

- Han har en utrolig spennende egenskap i målfarligheten sin, det er jo den viktigste egenskapen man kan ha i fotball, sier Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen.

Se også intervju med Sander på Ull/Kisa sine sider.

Vi ønsker Sander lykke til i sesongen 2020!

Annonse fra Eliteserien: