saka_opsahl

Saka tilbake til Tromsø

Midtbanespilleren returnerer til klubben han spilte for i 2020.

Annonse:

Sakarias Opsahl har vært sterkt ønsket i Tromsø etter oppholdet i 2020, og nå er Vålerenga enig med klubben om en overgang for 21-åringen. 

Midtbanespilleren var meget sentral da Gaute Helstrups mannskap rykka opp til Eliteserien i fjor, og nå skal han igjen bidra for de røde og hvite. 

- Jeg hadde et fint opphold her i fjor, og kjenner både klubben og byen godt. Det er en klubb og en spillestil som passer meg bra, og så følte jeg meg veldig ønsket, sier Saka. 

Heming-gutten hadde et mål om å spille seg til fast plass i Vålerenga, men ni kamper inn i sesongen har det blitt med to innhopp. I Tromsø er han tiltenkt en sentral rolle, og blir muligens klar allerede til onsdagens kamp mot Kristiansund. 

- Det har det sett litt vanskelig ut med spilletid på A-laget, og da har vi i fellesskap kommet frem til at det beste for hans utvikling videre er å skifte beite. Tromsø har vist stor interesse for Sakarias etter at han kom tilbake hit i januar, og den prisen de er villig til å betale, tyder på at han kommer til å bli en prioritert spiller, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og legger til: 

- Vi håper Saka tar "en Henrik Udahl" og at vi ser han tilbake i Vålerenga om ikke så altfor lenge, avslutter han. 

Det siste Sakarias gjorde i Vålerenga før turen nordover var å sette en unik rekord. Han scora nemlig tre mål fra straffemerket da rekruttlaget slo Moss 5-2 på Melløs. 

Vi ønsker Sakarias masse lykke til i Tromsø og gleder oss til å følge karrieren hans videre. 

Annonse fra Obos-ligaen: