Sakarias Opsahl med hattrick fra straffemerket!

Midtbanespilleren med unik prestasjon da Vålerenga 2 slo Moss 5-2 på bortebane.

Vålerenga 2 spilte sesongens første bortekamp lørdag ettermiddag da Moss FK var verter på Melløs stadion.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Sebastian Pedersen allerede etter syv minutter, men den varte ikke veldig lenge. Seedy Jatta scora sitt første for A-laget i 2-0-seieren over Stabæk for to dager siden, og mot Moss var unggutten på farten igjen.

18-åringen satte inn 1-1 for Vålerenga 2 etter 9 minutter, men da kampen var et kvarter gammel var hjemmelaget tilbake i føringen.

Opsahl historisk

Vålerengas unge talenter spilte en solid førsteomgang, og Moss hadde store problemer med tempoet. Såpass store problemer hadde vertene at de i løpet av 90 minutter ga bort hele tre straffespark.

De to første kom før hvilen og sørga for at Vålerenga 2 gikk til pause med ledelse. Sakarias Opsahl var sikker som banken og satte inn både 2-2, 3-2 og 4-2 til Vålerenga fra ellevemeteren. Det er en enorm prestasjon - uansett liga og nivå.

Tre straffescoringer av samme spiller, i samme kamp, er faktisk ganske unikt, og en leser gjorde oss oppmerksom på at dette for eksempel ALDRI har skjedd i Premier League. Det er moro - både for Vålerenga og ikke minst hovedpersonen selv.

Dicko Eng satte spikeren i kista

En som er spådd en lysende karriere i kongeblått er 16 år gamle Jacob Dicko Eng. Unggutten har akkurat vært på sin første landslagssamling, og mot Moss var han giftig hver gang han hadde ballen.

I tillegg til å skaffe straffe satte han inn sitt andre mål for Vålerenga 2 da han scora lagets femte og siste mål for kvelden. Det endte 5-2 til rekruttene, som tar med seg en meget viktig og solid trepoenger tilbake til hovedstaden.