Reservene spilte uavgjort

STRØMSGODSET 2-VÅLERENGA 2: 0-0. Dagens andre oppgjør mot Strømsgodset endte målløst. Her er vårt kampreferat.

Vålerenga starter med følgende lag i dagens andre treningskamp mot Strømsgodset: Haug - Nouri, Lædre Bjørdal, Skaret, Holme - Sahraoui, Horn Myhre, Thiago Holm - Camara, Etim Friday, David Nnaji.

Friday og Nnaji er på prøvespill denne uken, og får vise seg frem for Fagermo i denne kampen.

Rolig start

Kampen starter roligere enn den forrige, og vi ser mindre til det aggressive presset fra begge lag. Det er Strømsgodset som får den første store muligheten, men skuddet triller til side for målet og utenfor fare for Kjetil Haug, etter at et innlegg passerer gjennom feltet.

Etterhvert spiller Vålerenga seg til noen farligheter. Friday har blant annet et skuddforsøk, og Sahraoui finter seg til en brukbar avslutningsmulighet, men ingenting av dette fører til scoring for vårt unge lag.

Omgangen fortsetter med to lag som ser ut til å prioritere defensiv kontroll. Et unntak etter 41 minutter, da Fofana kommer til en farlig skuddmulighet. Kjetil Haug gjør en god redning.

Et minutt før pause er det en mulighet for Camara, som kommer på et godt løp. Han når nesten en god frispilling, men keeper og forsvar ordner opp i siste liten. Muligheten til en frisk og rask Camara er det siste som skjer i en rolig omgang.

Mange bytter

Vålerenga spiler slik i stort sett hele andre omgang, etter en rekk bytter i pausen: Haug - Nouri, Brede Pedersen, Holme, Bech Riisnæs - Sahraoui, Trygve Solberg Aarstad, Marcus Melchior - Camara, Etim Friday, David Nnaji.

Kampen fortsetter i samme spor som i første omgang. Lagene ser ut til å prioritere det defensive, og det er et stykke mellom de store sjansene. Etter 54 minutter kommer en fin mulighet, når Sahraoui spiller igjennom Friday som skyter. Ballen går i keeper, treffer hælene på Friday i lufta (!) og i tverrligger!

Det ble etterhvert noen fine muligheter til Vålerenga i kampen, men totalt sett er det greit at oppgjøret ender 0-0. En fin gjennomkjøring for både reserver og juniorer.