PSV Eindhoven kjøper Fredrik Oppegård

Vår utlånte landslagsspiller Fredrik Oppegård (f. 2002) går nå på permanent overgang til PSV etter drøye 9 måneder på lån til den Nederlandske klubben.

Jeg har over en tid nå sett at Fredrik har gjort det bra i Nederland, og det var således ingen overraskelse da vi nå ble kontaktet av PSV og ble informert om at de ønsket å benytte sin opsjon på kjøp, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen. 

Oppegård har i låneperioden trent og spilt fast med de eldste akademilagene i PSV, men har faktisk også hospitert med a-laget i enkelte perioder. 

Da Fredrik dro sa jeg at vi gjerne tok han tilbake etter låneperioden hvis det ble resultatet, men at vi ville bli enda gladere, og veldig stolt, hvis han lykkes der nede. Nå får han en kjempemulighet, og vi i VIF er veldig stolte over å ha vært med å utvikle enda en spiller til internasjonal fotball. Det viser igjen at vi, sammen med resten av Oslo-fotballen, kan være et godt springbrett for unge utfordrere fra Oslo som vil realisere proffdrømmene sine, avslutter Ingebrigtsen. 

Les også saken vi lagde da han gikk på lån her

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: