Peter Godly Michael etter å ha scoret mot Kristiansund i oppkjøringa.

Peter Godly Michael har signert

19-åringen har har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2021.


Etter flere uker på prøvespill har Peter Godly Michael nå signert en årsavtale med Vålerenga. Den nigerianske angriperen har imponert trenerteamet med sin enorme fysikk og målteft, og nå gleder han seg til å ikle seg den blå drakta foran publikummet på Intility Arena. 

- Det er dette jeg har jobbet for hele tiden, og jeg er veldig glad for å ha signert for Vålerenga. Jeg har gjort mitt beste hele veien, og det skal jeg fortsette å gjøre, sier Michael. 

Annonse:

Vel tilbake i Norge etter treningsleiren på Marbella, er både han og resten av Vålerenga-gutta klar for de siste forberedelsene før sesongåpninga borte mot Kristiansund 12. mars. 

Generalprøven utspiller seg på Intility Arena allerede førstkommende lørdag 3. mars kl. 16.00, og det blir første mulighet for 19-åringen til å spille foran sitt eget publikum på Intility Arena. 

Sportslig leder, Jørgen Ingebrigtsen er glad for at Peter Michael nå har signert for klubben, og skryter over kvalitetene til unggutten. 

- Peter har gjort et veldig godt inntrykk både som spiller og person i den perioden han har vært her. Han er lærevillig, har en voldsom fysikk, scorer mål og har i tillegg har ha glidd veldig godt inn i gruppa. Vi har stor tro på at dette blir bra, både for han selv og klubben, sier Ingebrigtsen. 

Vi ønsker Peter hjertelig velkommen til Vålerenga-familien! 

Fakta

  • Navn: Peter Godly Michael

  • Født: 10. mai 1998

  • Fra: Nigeria

  • Posisjon: Angrep

  • Kontrakt ut 2021

Annonse fra Obos-ligaen: