Seier i årets første treningskamp

Peter Godly Michael sto bak alle tre målene i fredagens seier over Strømmen. Se scoringene her!

Årets første treningskamp gikk av stabelen i Vallhall Arena fredag formiddag, og etter en målløs førsteomgang, ble kampen avgjort i løpet av seks magiske minutter etter hvilen.

Se reaksjoner fra kampen nederst i saken.

Prøvespiller Peter Godly Michael fra Nigeria imponerte samtlige som var tilstede med to scoringer og en assist i løpet av de siste 45 minuttene.

Det første målet kom da Markus Nakkim slo en strøken pasning over til Christian Borchgrevink på høyresida. Unggutten dro av en mann før han la ballen inn på hodet til Michael, som lekkert stanget Vålerenga i ledelsen.

Få minutter senere var det Michael som serverte Bård Finne på hodet. Nigerianeren stressa Strømmen-keeperen og vant ballen høyt i banen før han la perfekt inn til Bård Finne. Venstrekanten fikk en enkel jobb med å heade ballen i det åpne buret.

Like etter var rollene snudd da Bård Finne dro seg fri på venstrekanten og slo et perfekt innlegg på pannebrasken til Michael. 3-0 var sluttresultatet, og Ronny Deila var fornøyd med årets første gjennomkjøring.