Pandemiens helter og ofre skal hedres

For over et år siden støttet mange Vålerenga Fotball Elite med å kjøpe billetter til de som sto i front da pandemien kom. Nå skal våre medlemmer invitere helter og ofre på kamp mot Stabæk!

Annonse:

I pandemiens første uke var mye usikkert. Helsepersonell og andre måtte gå på jobb - med det man kunne anta var livet som innsats. Andre satt hjemme, ble permittert eller oppsagt. Mange gikk inn i en krevende tid.

Vålerenga Fotball Elite inviterte supportere til å gi en hyllest til pandemiens helter, og mange kombinerte det å støtte klubben med å gi en billett.

Tid for en hyllest

Det tok sin tid å invitere på kamp, da vi måtte gjennom et drøyt år med veldig strenge restriksjoner på antall tilskuere som var umulig å forutse i april 2020.

Nå er imidlertid tiden inne!

Vi inviterte til "å gi en hyllest til alle som har stått på og jobbet under svært uoversiktlige og vanskelige forhold. Dette gjelder helsepersonell og andre utsatte grupper i Oslo, og vår måte å gjøre det på er å invitere dem gratis på årets første hjemmekamp".

Når vi nå inviterer, nøyer vi oss ikke bare med helsepersonell og andre som aktivt sto eller står i front, men også de man kjenner til som har blitt spesielt rammet av pandemien.

Vi håper mange nomineres, og at mange har anledning til å komme på Vålerenga - Stabæk søndag 29. august kl. 20.

Våre medlemmer inviterer

Alle våre medlemmer vil nominere og dele ut billetter til de man mener fortjener en oppmuntring, takk, eller hyllest.

Våre medlemmer kontaktes på mail og sender oss sine nominasjoner innen onsdag 25/8. Vi sender ut billetter torsdag 26/8.

Vålerenga Fotball Elite vil få takke alle som har bidratt i kampen mot pandemien. Våre tanker går også til de som har mistet sine kjære, over 100 personer har gått bort bare i Oslo.

Så vet vi også at pandemien ikke er over. Vi må gjøre som vi pleier i Vålerenga: Vi står sammen, og kjemper, og vinner til slutt.

Annonse fra Eliteserien: