Bli med å gi en hyllest til helsepersonell og andre som har lagt ned stor innsats

Nå kan du være med å støtte klubben i ditt hjerte og samtidig gi bort én eller flere billetter til de som da pandemien kom til Oslo og Norge fortsatte å gå på jobb med det som kunne være livet som innsats .

Koronaviruset har gitt store utfordringer, medført store begrensninger i samfunnet, og fotballen er på vent. Det er fortsatt uvisst hvor lenge dette varer og når vi er hundre prosent tilbake til normalen. Dette har blant mye annet skapt økonomiske utfordringer for Vålerenga Fotball Elite.

Når pandemien kom til Oslo og Norge, var imidlertid ikke Vålerengas økonomi det viktigste. Fortsatt står det en enorm respekt av de mange tusen helsearbeidere og andre i smitterisikoutsatt arbeid som sto rakrygget i jobb, med det som kunne være livet som innsats.

Vi ønsker derfor å gi en hyllest til alle som har stått på og jobbet under svært uoversiktlige og vanskelige forhold. Dette gjelder helsepersonell og andre utsatte grupper i Oslo, og vår måte å gjøre det på er å invitere dem gratis på årets første hjemmekamp når sesongen kommer i gang igjen med tilskuere på tribunen.

Men da trenger vi støtte fra våre supportere, bedrifter og andre som har mulighet. En liten dugnad fra alle Oslo-borgere i en vanskelig tid!

Dette gjør du enkelt ved å kjøpe én «billett» eller flere via VIPPS á kr. 100,-.

Vi setter av store deler av NRC-tribunen til den første ordinære kampen med publikum, og vil hylle dem for den innsatsen de har lagt ned med stående applaus før kampstart. Om det skulle bli solgt flere billetter enn det er plass til, vil vi måtte gjøre et uttrekk blant de som ønsker å få tildelt billett til denne kampen, eller fordele billettene over flere kamper.

Billetter vil bli tildelt mottakere fra ca. en uke før aktuell kamp.

Vi står sammen, og kjemper, og vinner til slutt.

For de som ikke har VIPPS, betal inn din støtte til kontonummer 1503.51.88565, og merk betalingen med «Støtte 2020 og ditt navn».

Ære være!

Erik Espeseth
Daglig leder

Annonse fra Obos-ligaen: