Viktig info før Norges heteste derby

Intility Arena er UTSOLGT. Les deg opp før matchen her.

Annonse:

Søndag 4. september klokka 20.00 er det klart for Norges heteste derby på Intilty Arena når Lillestrøm kommer på besøk til hovedstaden. Stadion er utsolgt og under følger viktig informasjon til deg som skal på kamp.  

Dørene åpnes kl. 18.30. For å sikre at alle rekker inn til kampstart kommer vi med en sterk oppfordring om å møte opp tidlig. Tilskuere som møter opp senere enn 60 minutter før kampstart (kl.19) er ikke garantert å komme inn til avspark. 

Det blir folksomt på Intility Arena 4. september (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Det blir folksomt på Intility Arena 4. september (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Ankomst til Intility Arena  

Vålerenga-supportere har tilgang til arenaen fra Helsfyr/Innspurten. Valle Hovin bussholdeplass må unngås. 

Lillestrøm-supportere har ankomst via Dronning Margrethesvei. Vi oppfordrer bortesupportere til å reise med oppsatte busser fra Lillestrøm, som laster av rett ved inngangen til bortefeltet.

Bortesupportere som reiser med T-banen må gå av på Hasle T-banestasjon, og via turveien inn mot Nordsiden av stadion. Bortesupportere som kommer via Helsfyr T-banestasjon og/eller Innspurten vil bli sendt tilbake for ankomst via Nord, som er en betydelig omvei. Planlegg reisen på forhånd! 

SE KART HER

Begrenset bevegelighet rundt stadion 

Av sikkerhetsmessige hensyn vil det være segregering utenfor og rundt Intility Arena både før, under og etter kampen.

Vi er opptatt av god stemning og trygge rammer, og legger derfor opp til en logistikk som begrenser blanding av begge lags supportere. Dessverre vil dette kunne medføre store begrensninger i å bevege seg rundt stadion utvendig, og ber alle om å planlegge sin ankomst ut fra dette. 

Vi beklager at dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion, men vi minner om at tiltakene er på plass for sikkerheten til alle besøkende.

Det vil være synlige verter, vektere og politi utenfor stadion – alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med en av disse.  

Vi går for fullsatt Intility Arena 4. september (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Vi går for fullsatt Intility Arena 4. september (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Innganger 

  • Vålerenga-supportere: Østblokka: Inngang 11, 12, 14.  
  • Oslo Taxi tribunen: Inngang 9 og 10 
  • Bortesupportere: DNB-tribune ståfelt: Inngang 6.  
  • DNB-tribune familiefelt: Inngang 7 og 8 

OBS! Supportereffekter for bortelag tillates ikke på andre tribuner enn DNB-tribunen, inngang 6, 7 og 8. Dette gjelder også VIP-tribuner.  

Generell informasjon 

Intility Arena er en røykfri arena, og vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine medsupportere og respektere røykeforbudet på stadion. Det vil etableres røykesluser utenfor samtlige innganger i pausen. 

Det er svært begrenset med parkeringsplasser for privatbiler, men det finnes noen parkeringsplasser utenfor Vallhall Arena mot P-avgift.  

Det må påregnes kroppsvisitasjon i alle innganger denne kampen. Møt derfor opp tidligere enn normalt. 

Bussparkering 

Vålerengas busser parkerer langs Innspurten i busslommen med front ut mot Grenseveien.  

Bortelagets busser vil parkere utenfor inngangene til bortesupportere, etter anvisninger fra vektere/politi. Det vil være vakthold ved begge bussparkeringene. 

Viktig info til alle busser 👆🏼 (Foto: VIF Media)
Viktig info til alle busser 👆🏼 (Foto: VIF Media)

Stadionreglement 

Vi minner om at personer som er maskert, blir stanset med ulovlige effekter eller på andre måter ikke forholder seg til stadion- og sanksjonsreglementet vil bortvises fra området. 

Se stadionreglementet og sanksjonsreglementet i sin helhet: 

Intility Arena stadionreglement 

Vålerenga Fotball sanksjonsreglement 

Annonse fra Obos-ligaen: