Eksklusivt forhåndssalg av Lillestrøm-billetter

Fredag kl. 1200 starter forhåndssalg til medlemmer av Vålerenga Fotball Elite og Klanen. Sesongkortholdere kan også sikre seg billetter i Sjappa eller via billettlink i mail.

Annonse:

Oppdatert lørdag: Det åpne salget er i gang - alle kan kjøpe her

Fredag igangsettes et lukket forhåndssalg for medlemmer i Vålerenga Fotball Elite (meld deg inn her eller i Sjappa), medlemmer i Klanen, og for dere som har sesongkort - som dermed kan kjøpe billetter til venner og kjente om dere vil.

Dere får mail av oss fra kl.1200 med kjøpslink dere kan bruke - eller dere kan kjøpe over disk i Sjappa!

Lørdag åpner salget for alle kl. 1200 på nett og i Sjappa. Kampen spilles søndag 11/7 kl.15.30.

Adgang krever grønt koronasertifikat

Med 5000 tilskuere kreves det grønt koronapass av alle. Også barn og unge (inkludert babyer) må testes eller ha gyldig koronasertifikat på arrangementer som benytter koronasertifikat.

For at koronasertifikatet skal vise grønt må den som innehar sertifikatet være beskyttet (minst tre uker siden vaksine en, eller hatt Covid-19 i løpet av de siste 6 måneder) eller ha negativ test som ikke er eldre enn 24 timer.

Vålerenga vil i samarbeid med Oslo Helse tilby hurtigtesting på Intility Arena. Teststasjonen vil åpne 24 timer før kamp. Testen er gratis (betalt av myndighetene), og negativ test gir grønt koronapass i 24 timer som du skal fremvise på din mobil her. Barn opp til 16 har foresatte automatisk tilgang til helseopplysninger/koronasertifikat, over 16 krever egen bankID eller samtykke til at foresatte fortsatt skal ha tilgang.

Sett av tid til hurtigtest i god tid før kampstart allerede nå, vi garanterer ingen som tester seg etter kl. 1230 på søndag svar før kampstart 1530. Vi erfarte at nærmere halvparten av publikum hadde behov for hurtigtest på forrige kamp, med andre ord skal det testes opptil 2500 tilskuere før kampen. Dette er åpningstidene for drop-in:

  • Lørdag 1600-2100 (anbefales)
  • Søndag 0900-1230
  • Kun nødtesting fra kl. 1230 frem til kampstart

Vi gjennomførte rundt 1200 hurtigtester før kampen mot Sarpsborg 08. Ingen positive tester, og de aller fleste opplevde at dette foregikk raskt og uten å stå lenge i kø - særlig de som møtte opp i god tid!

Her er det tilgjengelig billetter

Følgende tribuner åpnes for forhåndssalg av enkeltbilletter nå:

  • Supportertribunen - 800 billetter
  • Oslo Taxi-tribunen / Patriot felt 304-305 - UTSOLGT / KUN SESONGKORT
  • Oslo Taxi-tribunen / Familie felt 306-308 - UTSOLGT / KUN SESONGKORT
  • Oslo Taxi-tribunen / Familie felt 301-303 - 400 billetter
  • DNB-tribunen / Familie - 1000 billetter
  • Intilitytribunen / Hovedtribunen - 400 billetter
  • Intilitytribunen / VIP - foreløpig kun sesongkort/samarbeidspartnere

Vi har dessverre ikke kapasitet til å tilby salg til bortesupportere. Vanlige hjemmekamper mot Lillestrøm trekker over 10.000 tilskuere uten å regne med tilhengere av bortelaget. Alle våre tribuner regnes derfor som Vålerenga-tribuner på denne kampen.

Annonse fra Eliteserien: