Månedens spiller i utviklingsavdelingen

Christian Borchgrevink har hatt en strålende start på 2017, og nå er han kåret til januars beste spiller.

Annonse:

I år, som i fjor, nominerer trenerne i utviklingsavdelingen tre kandidater til månedens spiller. Dette er spillere som har utmerket seg positivt i løpet av perioden, og under er årets tre første kandidater

Nominerte i januar

  • Josias Furaha (U14)
  • Trygve Aarstad (U16)
  • Christian Borchgrevink (U19)

- Josias, Trygve og Christian er tre kandidater som har startet året godt. Yngstemann, Josias har tatt store steg, og fått vist dette i de første kampene. Han er mye mer involvert i spillet enn tidligere, og scorer i tillegg flere mål, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og legger til:

-  Trygve leverte solid i fjor, og fortsetter fremgangen i 2017. Han var en av spillerne som fikk reise sammen med juniorlaget til Gøteborg og leverte en solid innsats mot betydelig eldre motstandere. 

Fra skademareritt til A-lagsdebut

Til tross for gode prestasjoner og solid utvikling er det allikevel en annen spiller som stikker av med prisen månedens spiller i januar, nemlig A-lagsdebutant Christian Borchgrevink. 

- Christian fikk store deler av høstsesongen i 2016 ødelagt på grunn av skader, men han jobbet seg gjennom det og kom sterkere tilbake. I 2017 har han både fått og tatt sjansen på A-laget, noe som ble belønnet med tur til La Manga og startplass i backrekka mot FC Zenit, sier Hasselgren og legger til:

- Christian har vært lenge i klubben og er en spiller som alltid opptrer profesjonelt, både i med- og motgang. Det er derfor ekstra gledelig å se at han har fått et aldri så lite gjennombrudd i år. Han er en god ambassadør for utviklingsavdelingen og en verdig vinner av årets første kåring, avslutter Hasselgren.  

Saken fortsetter under bildet

Christian Borchgrevink startet spilte 90 minutter på høyreback i kampen mot det russiske storlaget, FC Zenit (Foto: Digitalsport)
Christian Borchgrevink startet spilte 90 minutter på høyreback i kampen mot det russiske storlaget, FC Zenit (Foto: Digitalsport)

Stolt rekruttrener

Hovedtrener på Vålerenga 2, Gard Holme, har hatt Christian Borchgrevink i stallen sin i flere år, og er imponert over den jobben unggutten har lagt ned. 

- Christian har hatt en meget god start på 2017. Han er full av energi etter et 2016 som ikke ble helt som planlagt, og han har gått rett inn på A-lagstrening og vært sprudlende god fra første stund. Dette ble belønnet med treningsopphold med A-laget på La Manga, hvor det positive inntrykket har blitt ytterligere forsterket, sier Holme og legger til: 

- Christian er der han er i dag fordi han har jobbet målrettet og hardt, både i medgang og motgang. Han er alltid nyskjerrig etter ny læring, er tøff i trynet på banen og ydmyk utenfor, og det er en suksessoppskrift! 

Vi gratulerer de nominerte, og spesielt vinner Christian Borchgrevink.

Annonse fra Eliteserien: