Månedens spiller i februar

- En spiller med strålende attitude som tidvis har dominert kampene i vinter, sier trener Gard Holme.

Annonse:

Noen lag i Vålerenga har allerede startet sesongen 2017, mens andre nærmer seg for alvor. Prestasjonene blir bedre og bedre for hver uke, og det jobbes godt i de yngre avdelingene. 

Hver måned nominerer trenerne i utviklingsavdelingen tre spillere som kandidater til månedens spiller. 

I januar var det den rykende ferske A-lagsspilleren, Christian Borchgrevink som stakk av med prisen. Nå har turen kommet til februar. 

Nominerte i februar

  • Christos Zafeiris (U14)

  • Martin Bech Riisnæs (U16)

  • Alessandro Caroprese (U19)

- Alle tre er kandidater som har vist god utvikling i februar. Samtlige har prestert godt i treningskampene, og tatt stort ansvar både på og utenfor banen, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren før han røper vinneren. 

Alessandro Caroprese (19) er kåret til månedens spiller i februar.
Alessandro Caroprese (19) er kåret til månedens spiller i februar.

- Alessandro Caroprese stikker av med seieren i februar. Han starta karrieren i Teisen, men kom til Vålerenga i 10-årsalderen. Midtbanespilleren har tatt steg hele veien, trent mye på egenhånd og er en av dem som ofte står igjen etter trening for å øve mer, sier Hasselgren og legger til:

- Han har hatt fysikken litt imot seg tidligere, men i 2017 har han vist at han for alvor konkurrerer om en plass inn mot rekruttlaget. Det er med stor glede at han blir kåra til månedens spiller i februar, avslutter Hasselgren.

Rekruttrener Gard Holme er strålende fornøyd med den utviklingen unggutten har hatt i vinter, og tror fremtiden er lys for 19-åringen. 

-  Alessandro har virkelig tatt tak i vinter. Han har trent godt, jobber hardt hver eneste dag og viser bra attitude i spillet sitt. Dette har ført til gode prestasjoner i treningskampene for rekruttlaget, hvor han tidvis har dominert, og han har i tillegg fått vise seg frem på A-treninger, sier Holme og legger til: 

- Fortsetter Alessandro å jobbe like hardt som han har gjort nå i vinter, er alle muligheter tilstede for at han kan nå hele veien opp. Det er kun opp til han selv!

Vi gratulerer de nominerte og spesielt vinner Alessandro Caropresse!

Annonse fra Eliteserien: