- Man kunne se flammen i øynene på spillerne

Jonatan Tollås Nation fikk skikkelig påfyll av energi fra tribunen, og roser publikum etter gårsdagens kamp.

Annonse:

9-2 i målsjanser mot fjorårets seriemester, og generelt sett en meget solid forestilling. Selv om det kun ble ett poeng til hvert av lagene, er det veldig mye positivt å bygge videre på for Vålerenga. 

- Vi vet selv hvor bra vi spilte, og det gir naturligvis en god følelse. Selv om det er bittert at det bare ble ett poeng gir det en trygghet i laget, sier kapteinen. 

Han tangerte sin mestscorede sesong i kongeblått allerede i serierunde nummer ni, og tror litt av forklaringen ligger i forberedelsene. 

- Jeg følte at jeg var litt ufarlig på dødball både i fjor og året før, og har gått igjennom egne bevegelser og sett litt mer på motstanderne før vi møter dem. Hvor rommene er, og hvor det er mulig å utnytte deres svakheter. Det har gitt resultater, smiler han. 

Med 2000 tilskuere på tribunene var det også mye hjelp å få fra publikum da gutta jakta scoring. Det ga en ordentlig boost!

- De 2000 som var der hørtes ut som 20.000. Den stemninga de laga ga energi til laget og dro oss med. Man kunne nærmest se flammene i øynene på spillerne, så det var utrolig deilig å være utpå der. I tillegg presterte vi bra, og det er godt å ta med seg, avslutter han. 

Se hele intervjuet her: 


Annonse fra Obos-ligaen: