Derbydagen er her!

Intility Arena er UTSOLGT. Les deg opp før kveldens match her.

Annonse:

Mandag 1. mai klokka 18.00 er det klart for Norges heteste derby på Intilty Arena når Lillestrøm kommer på besøk til hovedstaden. Stadion er UTSOLGT og under følger viktig informasjon til deg som skal på kamp.  

Dørene åpnes kl. 16.30. For å sikre at alle rekker inn til kampstart kommer vi med en sterk oppfordring om å møte opp tidlig. Tilskuere som møter opp senere enn 60 minutter før kampstart (kl.17) er ikke garantert å komme inn til avspark. 

20230416-DSC_1753.jpg
Møt opp tidlig! (Foto: Chris Milne)

Ankomst til Intility Arena  

Vålerenga-supportere har tilgang til arenaen fra Helsfyr/Innspurten. Valle Hovin bussholdeplass må unngås. 

Lillestrøm-supportere har ankomst via Dronning Margrethesvei. Vi oppfordrer bortesupportere til å reise med oppsatte busser fra Lillestrøm, som laster av rett ved inngangen til bortefeltet.

Bortesupportere som reiser med T-banen må gå av på Hasle T-banestasjon, og via turveien inn mot Nordsiden av stadion. Bortesupportere som kommer via Helsfyr T-banestasjon og/eller Innspurten vil bli sendt tilbake for ankomst via Nord, som er en betydelig omvei. Planlegg reisen på forhånd! 

SE KART HER

Begrenset bevegelighet rundt stadion 

Av sikkerhetsmessige hensyn vil det være segregering utenfor og rundt Intility Arena både før, under og etter kampen.

Vi er opptatt av god stemning og trygge rammer, og legger derfor opp til en logistikk som begrenser blanding av begge lags supportere. Dessverre vil dette kunne medføre store begrensninger i å bevege seg rundt stadion utvendig, og vi ber alle om å planlegge sin ankomst ut fra dette. 

Vi beklager at dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion, men vi minner om at tiltakene er på plass for å ivareta trivselen og tryggheten til alle besøkende.

Det vil være synlige verter, vektere og politi utenfor stadion – alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med en av disse.  

NTB_WclZaNhQqhM.jpg
Vi ser frem til et fullsatt Intility Arena 1. mai (Foto: Hanna Johre / NTB)

Innganger 

Vålerenga-supportere:

  • Østblokka: Inngang 11, 12, 14.  
  • Oslo Taxi tribunen: Inngang 9 og 10 

Bortesupportere

  • OBOS banken-tribune ståfelt: Inngang 6.  
  • OBOS banken familiefelt: Inngang 7 og 8 

OBS! Supportereffekter for bortelag tillates ikke på andre tribuner enn OBOS banken-tribunen, inngang 6, 7 og 8. Dette gjelder også VIP-tribuner.  

Generell informasjon 

Intility Arena er en røykfri arena, og vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine medsupportere og respektere røykeforbudet på stadion. Det vil etableres røykesluser utenfor samtlige innganger i pausen. 

Det er svært begrenset med parkeringsplasser for privatbiler, men det finnes noen parkeringsplasser utenfor Vallhall Arena mot P-avgift.  

Det må påregnes kroppsvisitasjon i alle innganger denne kampen. Møt derfor opp tidligere enn normalt. 

Bussorganisering

Vålerengas busser parkerer langs Innspurten i busslommen med front ut mot Grenseveien.  

Bortelagets busser og supportere

Drop-off skjer i rundkjøringen mellom Vallhall og Intility Arena. Straks bussen er tom skal neste buss slippes frem. Etter kampslutt vil supporterne bli hentet i samme område. Parkering på området under kampen etter anvisning fra vakter/politi.

Det vil være vakthold ved begge bussparkeringene. Ved kampslutt bes bortelagets supportere følge anvisninger til påstigningsområdet til bussene.

Stadionreglement 

Vi minner om at personer som er maskert, blir stanset med ulovlige effekter eller på andre måter ikke forholder seg til stadion- og sanksjonsreglementet vil bortvises fra området. 

Se stadionreglementet og sanksjonsreglementet i sin helhet:

 

Annonse fra Obos-ligaen: