Lædre Bjørdal – Vi gleder oss!

Forsvarsklippen Johan Lædre Bjørdal er tilbake fra suspensjon og gleder seg til kampen mot Rosenborg på søndag.

Lædre Bjørdal fikk sitt sjette gule kort mot FK Haugesund og måtte derfor stå over kampen mot Bodø/Glimt. Men når Rosenborg gjester Intility Arena søndag klokka 20.00 er han klar igjen.

– Det er alltid deilig å være tilgjengelig for trenerne og det er deilig å spille kamper så jeg er klar på søndag. Det er en av de store kampene i året. Det er en fin anledning til å virkelig steppe opp og gjøre en prestasjon enn det vi har gjort i det siste. Vi gleder oss til den kampen der, sier Lædre Bjørdal etter endt treningsøkt.

Heltent motstand

At Rosenborg røk ut i Champions League-kvalifiseringen i midtuka tror ikke midtstopperen har noe å si for kampen mot Vålerenga.

– Uavhengig av hva som skjedde sist kommer de til å være heltente og klare til å møte oss. Det er et godt lag som fikk en tøff start, men som virkelig har fått fart på sakene sine. Jeg håper det blir en bra kamp og at det er mange som kommer for å se på.

Må stå sammen

For at Vålerenga skal slå Rosenborg, mener Lædre Bjørdal at spillerne må tørre å være seg selv.

– Vi skal slå Rosenborg ved å være et godt kollektiv, være strukturerte i det vi gjør og så må vi tørre. Det er viktig i en kamp som dette. Vi spiller på hjemmebane og vi har vært gode på hjemmebane stort sett i hele år, sier han og legger til tre stikkord for å vinne:

– Vær disiplinert, strukturert og så må vi tørre å spille fotball!

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: